84

до 132

преди 8 години

Е заради такива толерантни овчари,като теб в момента няма държава! СТИГА ТОЛЕРАНТНОСТ КЪМ РОМИТЕ! А тоя *** на който казваш уважаемия президент е мръсен КА**** !

83

Анонимен

преди 8 години

Долни соросиди! Приискало им се в правова държава да живеят гадовете. Да дойде Путин и да ви оправи

82

столичан

преди 8 години

Нека да кажем едно твърдо не на протестите, както ни призовава уважаемия ни президент г-н Плевнелиев.На нас не ни трябват протести, а толерантност и разбиране. Работа трябва за да се развиваме и да вървим напред по пътя на прехода и реформите. С протести нищо не става, на нас ни трябва стабилност, за да сме сигурни в утрешния ден, че ще е същия като днешния.Не на протестите!

81

ААА

преди 8 години

АМА ЗАЩО ДА СЕ ИНТЕГРИРАТ РОМИТЕ, ДПС НЯМАТ ИНТЕРЕС! ДА СИ РАЖДАТ ПО 10 ДЕЦА, ДА ЖИВЕЯТ В МИЗЕРИЯ.НА ТЯХ ИМ ТРЯБВА БРОЙКА ЗА ПАРЛАМЕНТА И ТОВА ГИ УСТРОЙВА !ПЪРВОТО НЕЩО, КАТО ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ, АКО ДЕТЕТО ТИ НЕ ХОДИ НА УЧИЛИЩЕ, ДА ИМ СПИРАТ ПОМОЩИТЕ !!!ЩЕ СЕ ОБРАЗОВАТ, А И ЩЕ РАЖДАТ ПО-МАЛКО !!!

80

maskarata

преди 8 години

До vargТебе Волен ще те защитава, Евелине. Както знаеш, Волен е събрал в партията си, основно педофили и хомосексуалисти. А тези неща не са чужди на теб и приятелите ти... ;-)Хаха, тоа верно е Шуменския Шундек :)

79

Odnoklassniki

преди 8 години

СЛАВА РОСССССИЯЯЯ !!!

78

Анонимен

преди 8 години

119-ти, ами точно това е работата на трола. К'во се чудиш?

77

Анонимен

преди 8 години

113-ти , всъщност някакъв напушен *** тук е тролът който пише за атакистки *** в темата от половин час някъде. То и малките деца вече го разбраха.

76

евроатлантист

преди 8 години

Нека да кажем едно твърдо не на протестите, както ни призовава уважаемия ни президент г-н Плевнелиев.На нас нбе ни трябват протести, а толерантност и разбиране. Работа трябва за да се развиваме и да вървим напред по пътя на прехода и реформите. С протести нищо не става, на нас ни трябва стабилност, за да сме сигурни в утрешния ден, че ще е същия като днешния.Не на протестите!

75

Анонимен

преди 8 години

Тук имам чувството че само дрогирани пияни *** пишат. Навсякъде им се привиждат атакистки ***....няма такива забавни *** като вас.

74

До 83

преди 8 години

Я млъквай бе руски боклукБраво на гърменци

73

Продуцент

преди 8 години

До vargТебе Волен ще те защитава, Евелине. Както знаеш, Волен е събрал в партията си, основно педофили и хомосексуалисти. А тези неща не са чужди на теб и приятелите ти... ;-)

72

Анонимен

преди 8 години

Напишете в google "Пресякоха порно на гробищата Шумен Ивелин Георгиев" и ще разберете истината за лицето, подвизаващо се тук под псевдонима Varg.

71

Анонимен

преди 8 години

До vargИ какъв е бил този "страшен нацистки план" срещу България? Нима Нацистка Германия щеше да ни върне територии ако бяхме тяхна мишена?

70

Анонимен

преди 8 години

Този протест трябва да бъде няколко милионен и на жълтите павета , а не в това село , това което стана там става непрекъснато в цялата страна , дори да се постигне малка победа там , проблема си остава.

69

Полковник Стуци

преди 8 години

Няма драма. Разпръснете се!

68

Михалков

преди 8 години

Ад-а го лоадва, пък ИД-то не го фаунд-ва, баси видеото, баси пауър-а.....

67

Анонимен

преди 8 години

До vargСмешен си. Именно заради руското "присъствие" в България съществува целият ц*гански проблем. А само родоизменник и шизофреник би празнувал "Деня на победата" при положение, че България е победена като съюзник на Германия. А при друг развой на ВСВ ц*ганската престъпност в България нямаше да има, нито пък мухлясалите соц-панелки, духовната деградация и прочие. Благодарение на Германия ни върнаха Южна Добруджа. Благодарение на Русия ни отнемаха Македония.

66

Анонимен

преди 8 години

Къде е жандармерията когато РОМ-ите кдрадат и убиват възрастни хора? Къде беше когато РОМ-ите окрадоха църквата??

65

Анонимен

преди 8 години

Трябва ни прочистващ огън, дано искрата тръгне от Гърмен, ама къде ти мечти, искат се топки за това.