7

Анонимен

преди 9 години

Ами съвсем нормално е, че всички искат бели, малки и здрави деца. Кой ще е тоя луд, който ще рискува да осинови 12-13 годишен с изявени престъпни наклонности и наследил куп болести от алкохолизираните си родители?

6

11

преди 9 години

Като се търсят бебета, ами направете така, че децата да бъдат осиновявани в ранна възраст, а не големи. Аз бих осиновил дете между 2-4г. Нормално е българи да искат с деца български произход, за да имат усещането, че е тяхно дете. Природа. Ромите да осиновяват с ромски произход.

5

Анонимен

преди 9 години

A, не бе - аз търся *не, болно и голямо, да е обучено на крадене и просене...

4

k

преди 9 години

BALGARITE SA BELI YMNI I KRASIVI l MALKO.

3

Логика

преди 9 години

"Търсим малко, бяло и здраво"Значи осиновителите са нормални хора!!!

2

Иван

преди 9 години

"Българинът взема малко, бяло и здраво"Е какво странно има в това?! Те, , си изхвърлят децата и не искат да ги гледат, та ние ли да им ги вземаме - и без това достатъчно си ги обгрижваме.При децата с проблеми е същото - истинските РОДИТЕЛИ ги зарязват, пък после някой трябва да е длъжен да ги приеме.

1

Кочо

преди 9 години

Всеки депутати бивш депутат от 2000 г. да осиновят по едно дете ! Тези същите са виновни за раждаемост и облагодетелстването на пред българите! Какво е това АСП, АХУ и ДАЗД ? Хранилки за лизачки ! Кога *** ще ги закрие!