16

haho

преди 9 години

Много ме забавлява коментара на експерта в статията.Андроид е платформа чрез която са реализирани много по-малко приходи - това е толкова естествено че здраве му кажи. Определено това е успех за Google. Това означава че потребителите на Андроид ползват повече за по-малко пари. Андроид дава на света Интернет (сещайте се за Шри Ланка, Индия и т.н.) не Епъл. Докато се продават в много пъти повече Андроиди Google си изпълняват целите.

15

dp

преди 9 години

Печалбата е едно, популярносттая друго. Със сигурност има много повече андроид устройствав действие отколкото IOS.Друг е въпросът, че колкото и омазан да е IOS няма как да е по-омазан от андроиид, тос тия жаби отгоре върху и без друго омазано ядро и т.н. ме вбесява много лесно, токузапича в реакциите си със секунди без видима нужда и т.н.Но то мене и MS (за десктоп) ме вбесяват нерядко а те са порядъци по-незапичащиот андроида.

14

Анонимен

преди 9 години

Колко много сдухани хейтърчета с малки заплатки плюят по успешен продукт, не е истина... кълвете си по дървенцата и не се правете на интеУекти, че не ви се получава :D

13

someone

преди 9 години

Няма да уверявам никой дали това е така но само за факт ще кажа, че имаме наши приложения и в двата маркета и разликата в печалбата между iOS и Android е 200:1 - в ползва на iOS - за едно и също приложение.Сами си правете изводите.

12

Анонимен

преди 9 години

Айде, поредната глупост. При положение, че повечето приложения за Андроид са безплатни или имат безплатни олекотени версии, а при иОС почти всичко е платено, естествено е, че иОС правят повече пари. Да не говорим, че самият Андроид е безплатен за клиентите.

11

Анонимен

преди 9 години

До ГеоргиSamsung не слагат оригинален Android, а модифицирана и орязана от към функционалност версия. Ако искаш истинско усещане на операционната система, вземи си телефон от Nexus серията, 4 или 5. Реално погледнато операционната система е правена за тях и бъгове и забавяния няма.

10

Георги

преди 9 години

аз съм с nokia lumia 920. Ползвам си го от 2 години и половина, не е мръднал. Все още е бърз като нов, не ми забива. Преди това бях с samsung galaxy, купих си го още като им вървяха рекламите по discovery. Много модерен, много хубав. Но след 1год. ползване се налющи модерното покритие, след няколко ъпдейта на ОС започна да блокира и да става бавен. Сега съм много по-доволен. Няма толкова приложения и глезотиики за windows, но вече не ме и влекът. Важното е че работи стабилно.

9

Danek

преди 9 години

Завистливи некомпетентни сте повечето тук,естествено че ябълката е най качественият продуктно понеже гроздето е кисело .........

8

КуРти

преди 9 години

Малко им остава, скоро Убунту ще ги изкърти наред. И двете са един дол ***, ios го спасява само добрата адаптация към устройствата, защото е само за един телефон, докато също толкова глупавия андроид е за много платформи и за това повече бози. Линукс уби майкрософт( справка уин10 е БЕЗПЛАТЕН) та с някакви балъци, като от Епъл и Гугъл няма да се справи.

7

Демек ...

преди 9 години

.. праскай 400-500% надценка и снобарските балъци лапат ли лапат!

6

Анонимен

преди 9 години

Естествено... където има повече БАЛЪЦИ, там има и по-големи печалби...Стадото не изневерява на традицията...

5

do AoSraliq

преди 9 години

ti si s AborigeniOS. Da ti hodi na umstvenoto nivo

4

Анонимен

преди 9 години

До от Сидни Ав$тралияsymbian OS за nokia 3310

3

Анонимен

преди 9 години

Така ще е. Балъците наливат яко кинти в джоба на Епъл. Получаваш МНОГО по-малко отколкото си платил, ама пуста гъзария. От там идват и големите печалби на ябълковите, но докато има будали, ще има и тарикати.

2

от Сидни Ав$тралия

преди 9 години

"Двете компании имат практически монопол"А знаете ли защо са две?Ами за да фанеш единия и да удариш другия, затова са две. По зле от тях са само Майкрософт и БоровинкатаП.С. не, не ползвам нито една от горните. Ха познайте с каква OS съм

1

Анонимен

преди 9 години

Ами при цена на iphon 1000$, материалите с разхода за изработката му са на цена около 200-250$, от където чистата печалба е 700-750$ на парче ;)