202

Анонимен

преди 9 години

Горещата война ще свърши бързо и добре охладена със свръхгорещи средства. Жалко за тези, които ще се изпарят без следа. Още по-жалко за онези, които ще я преживеят и ще "живеят" в ерата на мутантите. Най-жалко е, че свинете, които ще подпалят света, няма да бъдат наказани.

201

Анонимен

преди 9 години

Политиците по света не се избират от народа,а от мафията.Имаш ли пари,имаш власт,независимо какъв е произходът на парите-от наркотици,контрабанда или разчистване на терен с мокри поръчки. Какво стана със незаконните замъци на митничарите в чашката на оня язовир,заснети от хиликоптера.Явно и Бойко не може да се прибори с митничарите обслужвали контрабандни канали на мафията от високите етажи на властта.

200

Анонимен

преди 9 години

AMERIKA E ZLOTO NA ZEMIATA I PROBLEMA E CHE NE SPIRAT DA PRAVIAT LOSHO I DEGRADIRAT ! PO DOBRE DA GI NIAMA, STAVAME EDNA SUTRIN U RAZBIRAME CHE USA GI NIAMA, IZCHEZNAL E ZELIAT KONTINENT...... PRINUDENI SME DA GU IZCHEZNEME ???? NEKA BADE BOGIATA VOLIA, AMIN... AZ KAZVAM: NEKA IZCHEZNE AMERIKA ZA DA IMA MIR NA ZEMIATA !

199

Анонимен

преди 9 години

Въпреки всичките усилия на юдео-болшевиките, все пак не приличаме на едно време. Магазините са пълни, всеки пътува навсякъде.---------И едно време партийните секретари са пътували, докато много хора са били лишени, това за хвалене ли е?

198

АБДУЛ БЕКИР АЛ САДЪК

преди 9 години

ВОДОРОДНТА БОМБА УНИЩОЖАВА СЪЩО КАТО АТОМНАТА - ОТ УРАНА И ПЛУТОНА.И ДОРИ Е ПО-МОЩНА...НО ВОДОРОДА ИМА ЕДНО ПРЕДИМСТВО ПРЕД АТОМНАТА.ВОДОРОДНАТА БОМБА НЕ ЗАМЪРСЯВА МЯСТОТО И РАИОНА..И СЛЕД УНИЩОЖЕНИЕТО--ПАК МОЖЕ ДА СЕ ЗАСЕЛЯТ ХОТА.

197

Анонимен

преди 9 години

еДНА СОРОСУТКА обаче е готова за пари да прави всичко, но не съвсем и слага минус, вероятнао не желае да участва в ядрен конфликт.

196

Анонимен

преди 9 години

Като гледам нивмото на световната тъпотия - войнолюбието по човеците много се радвам че има няколко държави с ядрени арсенали. Само това спасява света от АПОКАЛИПСИСА. и ЯДРЕНИТЕ АРСЕНАЛИ ДОСЕГА СЕ ИЗПОЛЗВАТ ЗА ВЪЗПИРАНЕ НА АГРЕСИЯТА И ЗА ЗАЩИТА. дА ПРАВИ СА ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ, КОИТО ИСКАТ ДА ИМАТ ЯДРЕНИ АРСЕНАЛИ. тОВА Е ТЯХНОТО СПАСЕНИЕ ДА СА НАИСТИНА НЕЗАВИСИМИ.

195

Анонимен

преди 9 години

Войната в Украйна може да свърши при добро желание за три дни. Но западът иска да има повад да прави мръсно на русите и не дава на хунтата да седне да преговаря. Ако Русия искаше войнота да продължи, щеше да аниксира тези народни републики още след референдумите. Тя не го прави и иска единствено населението там след войната да не бъде изнасилено и изклано от хунтата. Тогава руското обществено мнение няма да прости на Путин и е аут от политиката. Това е елементарно е кой е агресора. ДНЕС.

194

Анонимен

преди 9 години

еничарската майка, която сама си дава детето ревящо на еничарите после е станала капиталистическа, немскофашистка и комунистическа проститутска майка а сега соросоидска майка. А във Вардарско, като са избили всички свестни майки турци и сърби е станала майка на внуците на СамОил и Александър Грейт. Сороси, що ви раждаха та тая предателска семка да се не свърши най-после и да се оправи клетата ни държава.

193

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен За запада Горбачов е смятан като из ползван презерватив,никой не го признава за нищо.Като е толкова добър за що не се върне в родината си?

192

Анонимен

преди 9 години

Тъпчо комунизъм не може да ти е виновен при разлика от 25 години. Все едно на комунистите през 1970 година да им е виновен цар Борис. *** си колбкото щеш. При тоя див капиталоолигархизъм да обвиняваш комунизма. Десните управлявате 20 години от 25, какво искате, кой е виновен освен вие и тия от запад дето ви търпят. И слагат, рекламират...

191

Анонимен

преди 9 години

Въпреки всичките усилия на юдео-болшевиките, все пак не приличаме на едно време. Магазините са пълни, всеки пътува навсякъде.------------------Не брато! Ти пътуваш и ти си пазаруваш. Да за магазините съм съгласен - пълни са!Очи пълни - ръце празниПълни са с стоки като деликатес "Сирене"(палмово масло)

190

Анонимен

преди 9 години

Светът много се разви - БОКО ХАРАМ, АЛКАЙДА, ИДИЛ, национализъм, неграмотност епидемии, фундаментализъм. Фасадна демокрация, в която *** ни отнемат конституционното право на свободно изразяване на мнение. *** на коментари, слагане на плюсове както им скимне. Правилна диктатура в Саудитска Арабия, лоша дето не се дупят диктаторите...Сбъднаха ли ви се идеалите ***.

189

Анонимен

преди 9 години

254 - да разви се света а ти изпростя и обиждаш както се вижда, България се топи, бедност, дългове и безработица, магазините пълни с евтино ГМО от което хората *** от рак. Яж и ***.

188

Анонимен

преди 9 години

Българите бягат не от демокрацията, от "демокрацията".Има разлика.Те бягат от комунизма и посткомунизма с мирис на комунизъм.И ще продължават да бягат.

187

Анонимен

преди 9 години

Горбачов може да е всякакъв но е бил световен лидер, който е показал че не е алчен за власт. Сегашните руски и европейски и американски лидери са доста под неговото ниво. И като врял и кипял, той предупреждава да не се стигне до ръба под който е пропастта в която ще падним всички заедно в пепел и радиация. МИР!МИР! МИР! МИР! Дойде за съжаление това време да се борим за мир! Спрете тъпите повиквателни за нашата армия точно в този момент. Засрамете се. Мислете управници прости

186

до 245

преди 9 години

Някой ПЪРВО ОКУПИТРА УКРАИНСКА ЗЕМЯ,КРИМ,после КОЙ ли свали самолета,сега праща военни ЗЕЛЕНИ ,,отпускари'' със оръжието си на ЧУЖДА ЗЕМЯ,преди това посегна на АРМЕНИЯ,МОЛДОВА и .....КОЙ е този,който си позволява да казва,че,,не било много правилно разпада на СССР'',че защо този не спаси разпада на СССР???Къде беше тогава и защо не се изправи срещу Горбачов???Виновен е само и единствено той.Не прехвърляй вината на арменци,молдовци,украинци,и на нас-БЪЛГАРИТЕ.Всички сме били виновни.Смено и тъжн

185

Анонимен

преди 9 години

Въпреки всичките усилия на юдео-болшевиките, все пак не приличаме на едно време. Магазините са пълни, всеки пътува навсякъде.

184

Анонимен

преди 9 години

Мнозина намразват руси именно защото за нея кряскат предимно ***.

183

Шоп

преди 9 години

До АнонименЛъжеха че светът щял да се развие икономически без комунизма много----------------- Светът се е развил. Това, че ти живееш като скот и не забелязваш какво става около тебе си е твой проблем.