48

Анонимен

преди 9 години

Репресии за всички близки до Ислямса Държава, да ги казват на самолета и да ги Пускат над Сиря без парашут

47

Исмаил до герой

преди 9 години

"Ахмед Муса колкото повече остане в затвора толкова по-голям "герой" ще е за "своите"."-навярно някой ще го приемат за мъченик и светец.

46

/

преди 9 години

Представяте ли си само какви политици имаме и в каква държава живеем щом позволяват на разни *** да се правят на джихадисти пффф отвратен съм от управляващите ни. Това се води заплаха за националната сигурност на държавата бе хора осъзнайте се и му лепнете една яка присъда на тоя

45

az

преди 9 години

За физиономията само 3 години условно без право на обжалване.

44

герой

преди 9 години

Ахмед Муса колкото повече остане в затвора толкова по-голям "герой" ще е за "своите".

43

vesko02

преди 9 години

С тази реклама и подход може и да стане опасен, ако досега не е бил.

42

райо

преди 9 години

Чета различни новини и се чудя на липсата на култура, на непрофесионалната работа, даже липсата на образование, на липсата на морал, на липсата на уважение , на липса на независимост на журналисти които пишат, на редактори които ги редактират навсякъде и за всякакви теми. Продават ли се и пишат толкова елементарни лъжи и изкривени неща или така мислят все едно. Пишат без да се съобразяват че думите са хвърлен камък, който не можеш да върнеш !!! Такива безмислени коментари пък заслужават !!!!!!!

41

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

Навремето,когато пристигнах в Америка, едно от впечатленията ми беше, как се обръща голямо внимание на малките неща.Впоследствие осъзнах, че за да не стане голямата беля, правилно се реагира,когато още е незначителна. Та адвоката на тоя брадат хубавец казва, че той не бил опасен. В случая държавата реагира правилно, нека да го озъптят сега до като не е такъв , за да не стане наистина опасен.

40

Коран

преди 9 години

87.И дадохме на Муса(Мойсей) Писанието, и подир него изпратихме един след друг пратениците, и дадохме на Иса(Исус), сина на Мариам, ясните знаци, и го подкрепихме със Светия дух. Нима не ви обземаше надменност всеки път, щом пратеник ви донасяше онова, което душите ви не желаят? И някои отрекохте, а други убивате.

39

vesko02

преди 9 години

Странна и глупава е загрижеността на някои от пишещите за ниската цена на петрола.

38

до 43

преди 9 години

Това,че Ислямска държава е смъкнала цената на петрола са пълни глупости.Дневното потребление на петрол в световен мащаб е 90-92млн. барела.Добивът на Ислямска държава се оценява на около 100 хил. барела дневно-малко над 1%

37

Анонимен

преди 9 години

Само мачкане на ИД и бе-ге мангарите.

36

Анонимен

преди 9 години

Трябва да се въведе закон според който само православните християни имат право на адвокатска защите, защото прославие идва от право, значи православието е правилната религия, а всички други религии са лъжа и измама. Който изповядва друга религия, не трябва да има право на адвокат, защото той е приел да бъде на неправата страна.

35

Анонимен

преди 9 години

Всичко е само за замазаване на очите на васалите дирижирано от амерриканския слугинаж в България. Ами нали ако унищожат тази Ислямска Държава която сега продава петрол по 30 долара барел, петрола ще скочи веднага на 100 долара и рублага ще стане 25 рубли за долар. Е, има и жертви и рязане на глави, но войната срещу империята на злото Русия изисква жертви.

34

ПОПА С ТОПА

преди 9 години

В НАШИ ДНИ ДА ВЯРВАЩ В РЕЛИГИЯТА БИ ТРЯБВАЛО ДА СИ ТОТАЛНО *** ЧОВЕК. ГЬОТЕ Е КАЗАЛ '' КОЙТО ИМА НАУКА НЯМА НУЖДА ОТ РЕЛИГИЯ ''! ЗАТОВА Е ГЕНИАЛЕН ПОЕТ И ФИЛОСОФ. И Е НАПЪЛНО ПРАВ ЧОВЕКА. КАКВО Е ДАЛА РЕЛИГИЯТА И КАКВО НАУКАТА. ДРУГ Е ВЪПРОСА ЧЕ ПЕРВЕРЗЗНАТА ЧОВЕШКА ПРИРОДА ИЗОПАЧАВА И РЕЛИГИЯТА И НАУКАТА И ЧЕСТО ГИ ВПРЯГА В НЕЧИСТИ НЕЩА, КАТО ИДЕОЛОГИЧЕСКА ПРОПАГАНДА, ВОЙНИ, РАЗРАБОТКА НА ОРЪЖИЯ И ПРОЧЕЕ. НО ВСЕ ПАК НАУКАТА ДАВА И СТРАШНО МНОГО НА ЧОВЕК. И НЕЩО ИСТИНСКО И ВИДИМО.

33

мда

преди 9 години

Това ще е поредния провал на ДАНС след атентата в Бургас. Чакаме и следващия.

32

ген.Луков

преди 9 години

От къде тая злоба и ненавист?Явно плановете на тези,които искат лошото за България движат с пълна сила!Дали християнин или мюсюлманин-вярата изисква смирение и доброта.Колкото до Харалампиев-и той е същия лапач като Марковски.Това са хора нямащи нищо общо с библията и корана!

31

правда

преди 9 години

Уникална реклама направиха на Муса. И да лежи в затвора няма да е повече от 3г но със умишлената медийна реклама ще спечели хора от цяла България а не само в Пазарджик. Българина освен да си почесва устата друго нищо не прави. Пулев е типичния български образ....много говорене без подготовка и действие абе ПРОДЪЛЖАВАМЕ НАПРЕД....

30

Анонимен

преди 9 години

Забелязвате ли какво се случва.Цялата държава е настроена срещу данс,заради тази акция и по всякакъв начин се правят внушения,че това не е правилно,колко били хрисими,добри този г-н и неговите последователи.Като се започне от най-високо ниво в държавата.Май само обикновените хора разбират,че това не е редно и е опасно.

29

пазарджиклия

преди 9 години

Правилно се определяше преди време, като адвоката на мафията .Г-н председател на Об.съвет Пазарджик време е да си боядисаш брадата и косата и вече да се определяш ,като защитник на исляма.Честито!