24

Бънди

преди 9 години

Ти или си безкрайно неинформиран или много наивен. Ако нек прибира 93% от къде е тая дупка от 4 5 милиарда? И кой ток е български? От 6 блока в Козлудуй работят 2и тока от тях се изнася. Тока у вас идва от веи централите на разни хора като Прокопиев, на които гадния Волен искаше да сложи такса носеща 200 млн. в бюджета. Тази такса падна, познай как. Другия български ток идва от американските централи на Командира. Да не говорим по каква схема се изкупува този ток... Вземи почети малко.

23

Знаещ

преди 9 години

Е, това е един хубав ден за европейската демокрация! Лошо ще стане само ако и унгарците се огънат накрая, както се огънаха нашите пишманполитици.Ха,ха,както е тръгнало европейските клошари един по един ще започнат да търсят пролуки как да се откачат от този ярем. Интересно какво ще стане и когато разберат(ако се вярва на някои СЕМ) че Меркел е приканила да заплатят дълговете на укруината за газа. За нас, че сме в ес, няма и стотинка, а за тях може милиарди още от сега!?Искам да видя този сеир!!!

22

миаз

преди 9 години

До Анонимен 25ами ти ми кажи защо пък да ги давам тия излишни според мен 7 процента а и първо от тук сме почнали така да се каже да изгониме излишните нашественици и продължаваме са нашите родни душмани

21

Анонимен

преди 9 години

До БъндиAбе,токът си е български,произвежда се в България.ЕРП-тата са РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНИ дружества и при тях остават само 7процента от сметката ти Останалите 93 процента отиват в НЕК,който си е български монополист Защо никой от вас кресливи кретенчета не се бори срещу този монополист или срещу руския монопол върху енергоизточниците, които внасяме на безумно завишени цени?Питай и онова недоразумение дрогираното пигмейче Болен Сайдеров

20

Бънди

преди 9 години

До шоп. Защо? Защото така казва Бойко? ЕС лае, но не хапе. Орбан е доказателство. А ти явно имаш някакъв личен проблем с Волен Сидеров. Отиди до тях и го разреши. Деница Гаджева каква е няма значение. Не спиш с нея, какво те засяга? Приятен ден. Макар че човек, който изпитва толкова злоба явно не може да се зарадва на един хубав ден. :)

19

Шоп

преди 9 години

Деница Гаджева е красива като 32-годишен травестит , а Воленчо какъв баща ще е на 59 години, не мога да го мисля. Ако го смятате този за нормален човек, тогава слушайте го, само имайте пред вид, че национализацията на ЕРП-тата ще ви струва няколко милиарда от вашите джобове.

18

$$$$$$$

преди 9 години

Който иска свобода получава демократичен шамар от САЩ

17

Бънди

преди 9 години

Разбрах, не искаш тока да е в държавни български ръце. Искаш чуждите компании да печелят на твой гръб. Явно и унгарците са много *** че се вързаха на тоя популист Орбан. Ама доходите им скочиха с 35% от както той управлява. Ти си плюй Сидеров, щом това те успокоява. И тая зимаппусках само една крушка, щото тока го вдигнаха за да плащат на чуждите дружества.

16

Анонимен

преди 9 години

До Шоп 19соросоид да те светна ,ти Волен не го мисли,защото Воленчо си има млада и хубава любовница-Деничка,която се отказа от политиката ,защото чака дете ,познай от кой.Виж по се притеснявай за боянската мутра-(интелигентния ***) ,който ще си умре сам като катър без история,и без семейство,защото е толкова ***,че ББ не разбра ,че с Янето от РЗС не могат да заченат,щото от мъжко дупе не хваща

15

Шоп

преди 9 години

Сидеров е един малък гном, който ще умре след 10 години и няма да остави ни дете, ни коте, а вашите деца ще плащат за простотиите му.Не мога да си представя как нормален мъж и глава на семейство може да се води по акъла на едно недорасло ялово джудже, единственото обяснение е, че трябва да си изключително глупав и недалновиден.

14

Кой управлява Европа

преди 9 години

Вижда се, че чичо Сам управлява Еврогейците. Чичо Сам иска да гепи и ресурсите на дядо Иван. А дали дядо Иван няма да му отпраскя един тупаник? С кого се зафана чичо Саме? Това да не Ирак или Либия. Искаш да опънеш руснаците май?

13

Империята САЩ

преди 9 години

Империята САЩ се ***. Виждат че външният им дълг е пирамида и тласкат умишлено света към конфронтация с Русия, за да направят глобална война и да оправдаят последващата рецесия с някой друг. Дали руснаците са тлкова ***, за да се хванат?

12

Бънди

преди 9 години

До 8. Ето за това говоря. Сидеров няма значение какъв е, идеята токът да е БЪЛГАРСКИ лоша ли е? Интересно преди 1989 колко ЕРП-та е имало в България? Едно и то е било държавно, сега му викат НЕК. Чуждите и частни веи-та са друг проблем, но това е отделно. Освен това в Германия или Чехия дали имат чужди разпределители на тока? Май нямат.

11

Дони

преди 9 години

Откакто сме в ЕС България ежедневно губи и то най-ценното - млади ,трудоспособни,умни хора, И това не е случайно-това е политика на ЕС и САЩ за изчезването на България.Тук ще се населятя евреи,турци и т,н.Такова райско място не е за изпускане!

10

Анонимен

преди 9 години

Волен Сидеров е българският Виктор Орбан.

9

Анонимен

преди 9 години

В ЛИСАБОНСКИЯ ДОГОВОР ИМА КЛАУЗА ,КОЯТО ПОЗВОЛЯВА ДАДЕНА СТРАНА ДА НАПУСНЕ ЕС,ВРЕМЕ Е НИЕ И УНГАРЦИТЕ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАМЕ ОТ ТАЗИ КЛАУЗА.,ВСЕ ПАК СМЕ ОТ ЕДНО КОЛЯНО -СЕРМАТСКИ-АРИЙСКИ НАРОДИ ОТ СЛАВНАТА ОРДА НА ВЕЛИКИЯ АТИЛА

8

Анонимен

преди 9 години

По-добре да се дупиш на САЩ и ЕС, отколкото на пияните ***. Американците и европейците поне са цивилизовани. Ще видите в следващите години каква национална катастрофа очаква Унгария, с путиновата *** Орбан начело...

7

Юри

преди 9 години

до 2Ако ЕС ти каже да си хвърлиш семейството от моста и да се обесиш, ще го нпаравиш ли? *** в случая си ти, защото те водят на каишка, а ти си оставил собствения си живот в ръцете на чужди хора. Да не би някой да ти е длъжен, или си толкова наивен че не можеш да го видиш? Запомни едно - който жертва права за да има сигурност, не заслужава нито едно от двете!!!

6

до Бънди

преди 9 години

Сидеров е мъничко фюрерче, което е създадено от ДС за манипулации.Всичко което разправя е глупост или изгодно за Русия.Няма електроразпределение без ЕРП.Как си мислиш, кочинката ти ще се включи директно към АЕЦ ли?

5

Анонимен

преди 9 години

Идеята ЕРП-тата и въобще други основни отрасли да са в български ръце не е лоша, но, едно голямо НО, тогава всички пари ще отиват право в джобовете на управляващите, които и да са те, става въпрос за милиарди...