60

Анонимен

преди 9 години

така се работи за червените олигарси като роб и после умираш

59

Анонимен

преди 9 години

Плевнелиев къде е

58

А ОСТАВКИ???

преди 9 години

А МИНИСТЪР БАКАЛОВ ЩЕ ПОДАДЕ ЛИ ОСТАВКА? При толкова много загинали в цивилизованите бели държави премиерът (БЛИЗНАШКИ) и МВР-министърът (йОРДАН БАКАЛОВ) Незабавно биха си подали оставката.След тая трагедия политическото бъдеще на Йордан Бакаслов е опетнено напълно. С кръвта на загиналите невинни хорица. 15 души те бяха на брой...

57

дядомраз

преди 9 години

Пращаме оръжие в Ирак с което ще се отнема живот. Мислите ли,че това ще остане ненаказано. Плюс това войната не е наша,а на американците. Те да дават оръжия,имат бол. Но целта на САЩ е терористите да имат много мишени ,а не само САЩ.

56

ЕХХХХ

преди 9 години

До АнонименАма нали и тези проверяващи хранят семейства. И те душа носят. Всички знаем, че българския частник надмина турския поробител и всеки робовладелец по света. Аз лично също го изтърпявам всеки ден на гърба си! Цинично е, а и душата ми иска да крещи, но вкъщи чакат на мойта заплата. Светла им памет на загиналите! И сила на близките им, които ще живеят с тази горчилка в душите си!

55

anonimen

преди 9 години

Четирима експерти с "пустинна котка" влязоха във взривения цех -predstavq te li si speciqlni 4asti za obezvrejdane ne mini vlizat vatre a tam sa rabotili obiknovenni xora

54

кк

преди 9 години

Въпросът не бива да се политизира - казват някои, явно по-умни от мен... Но какъв е проблема, когато един завод, вместо да се затвори, е лицензиран за работа от комисия, назначена по политически път; хората работят на минимална заплата по вина на политиците, които позволяват това....Е, стига вече! Нека да си кажем истината за тази държава! Да гласуваме в неделя за всеки друг, но не и за тези, които са се превърнали в *** на олигарсите - НЕ! на ГЕРБ; БСП; ДПС...

53

Анонимен

преди 9 години

За съжаление уважаеми сънародници, както при трагедията в мината в Симитли, така и тук виновни няма да има, в знак на добра воля ръководството на завода ще прати по едно увехнало карамфилче на погребенията на работниците. Да живей българският съд!

52

Анонимен

преди 9 години

"Фабриките в Горни Лом са били проверявани от Инспекцията по труда 16 пъти и при проверките са били констатирани нарушения като остаряло оборудване, липса на втори изход за бързо и безопасно извеждане на хората при аварии. Стана ясно и че служителите във фабриките на Горни Лом са взимали минимална работна заплата."Г-н Гл. Прокурор! Кой допусна тази фабрика да има лиценз и да работи? Коя комисия - имена, ЕГН-та, адреси... Хората трябва да знаят кой мърсува в тази държава...

51

Стойнев

преди 9 години

Жертвите са над 40 със сигурност и не разбирам защо се крие?! Много ми е интересно какво ще обявят. Едва ли има някой разумно мислещ човек, който да вярва, че няма как да се знае колко са загиналите. Да не би да се е взривил супермаркет, че да не се знае колко човека е имало вътре.Баси и порнографията. Всичко ще се прикрие - бъдете сигурни!!!

50

Анонимен

преди 9 години

Берета трейдинг гръмна по времето на Баце, сега пак на власт са хората на ГРОБ и се почна!!!!!!!!!

49

Анонимен

преди 9 години

3 октомври ще е ден за траур

48

Анонимен

преди 9 години

Цен за обезвреждане на боеприпаси. Обезвредиха ги наведнъж за съжаление. Горките хора.

47

Антон Николов

преди 9 години

Този завод не е ли собственост на Ковачки? Ковачни не е основен спонсор на ББЦ?Ковачки не държи ли почти всички предприятия, като кара работниците му да мизеруват, а той да им плаща минимално. Ковачки не е ли монопол. Той е виновен за всичкоКовачкиБойко БорисовАхмед Доган КуневаСтанишевЦаряКостов.Всички ВЪН!Вие сте добре, а ние, обикновените хора, нас кучета ни яли.Нали знаете, че колелото се върти и рано или късно ще влезна в политиката и ще ви премахна всички!!!

46

ha!

преди 9 години

и защо не са я затворили глупаците като са я проверявали 16 пъти.. за какво говорим..май пак си правим вятър на устата..като се случи трагедия тогава се реагира, не преди това. няма да се променим никога!

45

Анонимен

преди 9 години

Тъжно е това което е станало. Предлагам съда да осъди фирмата и тя да плати обезщетение. Това го предлагам с цел да се намалят тези ситуации.

44

Защото са СОЦИАЛИСТИ

преди 9 години

Председателят на ДАНС Владимир Писанчев и главният секретар Светлозар Лазаров да излязат и да кажат защо не поискаха в специалната комисия незабавно да бъде отнет лицензът на фирмата, призова той и каза, че над фабриката е упражняван политически чадър. Той припомни съобщеното на БЛИЦ, че собственикът членува в масонска ложа и добави, че той е близък приятел на председателя на АБВ Георги Първанов.

43

Анонимен

преди 9 години

дори и бункерът е разрушен,много ясно,не трябва да има оцелели,това не е нещастен случай,това е терористичен акт на масонската хунта от дс

42

Samo minavam

преди 9 години

Боли ме за хората,но не би ме заболяло,ако в цеха имаше 240 мазни трътки.

41

Анонимен

преди 9 години

Снимката на собственика и сина му я има в Блиц, а в статията под нея пише, че е масон, съдружник на Ковачки и голям приятел на Първанов.