55

Стоян

преди 9 години

Да се надяваме, че Близнашки ще подхожда към всяка подобна ситуация еднакво, а не селективно

54

ognyanz

преди 9 години

Това ще означава, че органите на реда не трябва да се страхуват от Близнашки и тези зад него, защото те са задкулисието

53

Спас

преди 9 години

На тоя тип и еничарин не върви да му кажеш. Еничаря е войн все пак, а Близашки е просто ***, ***.

52

Анонимен

преди 9 години

Нека се има предвид, че от 1977 г. до оня ден съответния протестър и понастоящем премиер е бил член на БКП. Мая е в БСП от 1990 г., когато вече е ясно, че членството в тази партия не гарантира благоденствие и на сцената излизат актуални политически субекти.

51

Анонимен

преди 9 години

Нека е ясно! Гласовете се купуват от политиците и същите тези политици поставят лицемерно задача на МВР да спре купуването на гласове. Кого да спре - всички, конкуренцията или, който е по лабав.А най яката структура за набавяне на гласове е проста партия Герб.Ето и вчера има оферта към една група граждани - гласувайте за нас, слагам ви министри.Пълна копаня - много прасета.

50

Раннобуден плювач

преди 9 години

Тея една майка ли ги е раждала, комунист, ченге, комунист, ченге ...пфу!

49

Анонимен

преди 9 години

Пребоядисан комунист срещу преименувани комунисти - това го има само у Тиквенско.

48

Анонимен

преди 9 години

Лошо е да те управлява комунист ама още по лошо е да те управлява бивш комунист

47

ясно?

преди 9 години

Абе незнам как точно разбра, че анонимници по форумите са мафиоти, но всички видяхме че по-голям мафиот от Бойко няма!Също така не е особено полезно да наричате всеки, който не във вашите мафиотски червени кръгове мафиот или комунист, защото именно вие сте тях !!

46

фют

преди 9 години

На малко прасе и нов началник не бива да се радваме прекалено. Европейци са на думи само, иначе са мошеници до един, начело с Лизашки.

45

Анонимен

преди 9 години

Имаше едно време един вицепремиер - Нейчо Неев се казваше ! Негови бяха думите : "Ега ти държавата, щом аз съм й вицепремиер!" Но сега с този на снимката работата е много по-зле !

44

един

преди 9 години

Долу БКП, долу Близнашки, Плевела, Борисов, Спинишеф, Костов и останалата комсомлска Цачевска ДС компания!!!!Комунистите на народен съд !!!Амин!!

43

васко

преди 9 години

*** Лизашки най-нагло излъга в ефир за Танов. Интересно, дали си мисли, че някой още му се връзва? Проф. Мазняшки няма голям избор обаче, цанил се е за кукла на конци и това играе.

42

Преподавател в СУ

преди 9 години

Да плюеш като хамалин и псуваш като червен *** по професор по конст.право е меко казано просташко и гадно. С какво право необразовани и прости *** ще псувате един доказал се професор и преподавател. Пак да знаете БСП-ДС никога повече няма да види власт. Щом един Р.Петков и Т.Дончева се отказаха от Позитано 20 , смятай докъде е стигнала простотията.

41

Sven

преди 9 години

Помним добре как професора се фукаше, че събрали подписите за рекордно време, а после се оказа, че 100 000 подписа са фалшиви. Близашки падна много ниско с това си поведение. Уж професор, уж конституционалист голям, *** се на авторитета си за няколко месеца власт и малко пари. Жалко.

40

Анонимен

преди 9 години

До Бойко АнгеловНе, че ги защитавам, но да те попитам:Ти предпочиташ предното правителство- на КГБ и Путин- продажниците служещи на руските интереси???

39

Бойко Ангелов

преди 9 години

"Служебното правителство" на американците-специална селекция от ***-***.Българи там няма!

38

Българин

преди 9 години

"Да покажем, че органите на реда не се страхуват от задкулисието!"Е па по-голямо задкулисие от това правителство има ли ?Какво ще ни доказва? Ние вече разбрахме ,че този ,който е "президент на всички българи""подготвя терена " за следващото правителство на ГЕРБ,ама май ще се окаже че си "прави сметките без кръчмар".

37

композитор

преди 9 години

Музика за ушите но честните хора е рева на червените тролчета. Това показва , че правителството е на прав път.

36

ak47

преди 9 години

Гербавите яко се *** в Костинброд, сега цял професор са наели за премиер по фалшификациите, белким тоя път не ги хванат. Но едва ли, и един гербер да има в една организация работата е отишла в реката вече.