63

До 92

преди 9 години

То е ясно. Нали виждаме какво става във Франция, където се настаниха и пуснаха корени цели фамилии от Магреба. Видяхме в какво се превръща и Англия, благодарение на пакистанците и други подобни от бившите колонии.Който посети София, нека да се разходи в уличките около ул."Цар Симеон", особено северно от нея. Жени с фереджета вече могат да бъдат видени да си седят спокойно на столове пред къщите, в които са се настанили. Около тях припкат малки момиченца с развети шарени шалварки. Идилия!

62

Знаещ

преди 9 години

Братя, сега ревете от *** долни, и с право! Изчакайте обаче още малко да се поокопитят "бежанците от Сирия", че да видите с тях какво ни чака!!!

61

Анонимен

преди 9 години

До кога ще търпим тези аборигени, *** са бич за обществото, бурени които трябва да се изкореняват!!! Погледнете че си правят каквото си искат и си представете как ще живеете когато станем малцинство ...... трябва веднъж завинаги да се разреши този проблем, в прътивен случай жална ни майка!!!!!!

60

Анонимен

преди 9 години

какво са ги строили тези мухлъовци,че и лошо гледат,вместо да развъртят палките срещу *** пасмина?това полиция ли е,или гей парад?

59

До 86

преди 9 години

Можеш да интегрираш само този, който сам желае да бъде интегриран. Или казано с други думи, такъв човек ще положи усилия да се интегрира и без да е нужно от това да се прави държавна политика. Никой не им пречи да учат, да работят и да спазват законите - ако правят това, значи са се интегрирали.За контрола си прав(а) - той трябва да е безкомпромисен!

58

До Рали1

преди 9 години

Подкрепям твоя коментар. След последното изречение следва да добавиш и още един похват за успешно унищожаване на етническите българи по време на социализма - насила бяха натрапени такива условия за живот, при които българските семейства рядко се решават да имат повече от едно дете, а най-интелигентните трудно създават семейства. Всичко това също е извършено с предумисъл и не може да бъде окачествено по друг начин, освен като престъпление срещу човечеството! И наистина давност не се полага!

57

Анонимен

преди 9 години

Тези случаи ще зачестяват все повече.Докато не се вземе стратегическо решение за интегрирането на *** и за тяхното контролиране.

56

Анонимен

преди 9 години

Див аграр дава разумни предложения. Аз ще добавя още две:- Детски надбавки за абсолютно всички деца, но само за първите две (поне докато се възстанови етническия баланс, който у нас е и биологичен - *** станаха повече от онзи, който е достатъчно глупав, та ги храни);- Никакви помощи за здрави хора, които не желаят да работят (възможности за работа има, няма сега да преразказвам неща, които сме коментирали много пъти).

55

Рали1

преди 9 години

През 1939 г.ромите в България са били 10000 в цялата страна!Грандоманските мераци на управляващите от БКП през 70 г.на 20 в. за 9 милионна България вече са заплаха за изчезването на хилядолетната ни държава!След 9 септември 44г.КОЙ взема решение за разселване на роми от Гърция?Кой внася от Румъния над 300000 и заселва в Северна България?Има документи,за такива неща не трябва да има давност!Въпреки преименуването на столетницата,в момента става същото с"бежанците"!За 45г.над 500000 убити БЪЛГАРИ

54

До Акуд-57

преди 9 години

Знаем доста за Ку Клукс Клан, но не можах да разбера това, което си написал. Или са се изтрили част от думите, или ти не си довършил изречението.

53

Анонимен

преди 9 години

Волене,ако поставиш на преден план защитата на частната собственост в България,ще гласувам за теб.Не се обръщам към останалите полит.кандидати защото след 25 год. преибавки разбрах,че е безмислено

52

Анонимен

преди 9 години

Скоро - война.

51

Анонимен

преди 9 години

До до 63 -Здравейте, да добре съгласна съм със вас , но сега какво правим , аз съм от Добрич ,отивам на спирката и нечувам българска реч ,пак питам какво правим ,а забрадки предушли ,чудо на чудесат , олечени в палта , как ли не изгарят в тази жега , пиша за тия де фабрики на деца ,благодаря ви че ми одговорихте ,лек ден

50

до 69

преди 9 години

И там не ги искат и лицемерно ни набиват канчетат, че сме расисти, дават пари да ги държим тук, да не им цапат там. Заплашват ни, че няма да влезем в Шенген, ако не ги държим тук. Иначе видяхме как се справят с проблема- депортират ги, гонят ги. А ни къде да ги изгоним??

49

do 73

преди 9 години

Не съм длъжен да обичам ***, които ни тероризират, нали? Ти ако ги обичаш, моля, прибери си ги у вас

48

Анонимен

преди 9 години

Коментиращте са от Фергюсон УСА, срам за вас българи.

47

до БЕЗ КОМЕНТАР

преди 9 години

***, погледни се в огледалото, ако искаш да видиш наистина бетонна капацина! Виж се какво си написал, виж се хубаво, абсолютна безсмислица, като нямаш какво да кажеш по-добре си мълчи! А, явно *** проблем не е опрял до теб! Искренно ти пожелавам да опре!

46

Глас в пустиня

преди 9 години

Стойте си по къщите това не ви вълнува.Ние даже не знаем къде е бяла черква.Това не е проблем на останалото население.Запазете спокойствие.Преклонена глава сабя не я сече.Това не е в нашия град камо ли на нашата улица.Спокойно хора.

45

Анонимен

преди 9 години

Да ги изселват в ЕС, нали там много милеят за тях и за правата им!?

44

до Пурко

преди 9 години

Няма да стане. ЕС настоява за права, дори ни принуди да ги обявим за потискано малцинство, при преговорния процес. Принудиха Румъния да си промени историята, въпреки протестите на румънците, иначе никакъв ЕС. А чинвницитеняма да променят политиката на нищоправене, защото са заети да крадат- нас кучета ни яли и не знаят как, нито искат да знаят. Затова най-лесният начин- да сди оставчт безнаказано да тероризират всички данъкоплатци.