12

набабавифърчилото

преди 9 години

няма сура няма мура,питайте бабите и дядивците си,това е нормално за българия..

11

Анонимен

преди 9 години

Кремълският фашист ни отмъщава за спрените енергийни проекти.

10

Анонимен

преди 9 години

Българи, имаме право да знаем причината за бедствията, които ни унищожават. Пишете в гугъл СУРА и четете.Не слушайте пропагандата на путински *** копейкаджии за ХААРП и т.н.Въпросният ХААРП е твърде слаб и твърде далеч.

9

Анонимен

преди 9 години

50 години? Толкова много? Как ще ги изтърпи светът толкова тези ***?

8

Анонимен

преди 9 години

Другари, лъжат учените като дърта *** с брада! Полюсите сменят местата си, ледените шапки се топят активно, Световният океан се надига и идва ПОТОПА! Почвайте да се каете, докле е време и купувайте водолазна техника!

7

Анонимен

преди 9 години

ВЪПРЕКИ ,ЧЕ ВСЕКИ Е НАЯСНО ВЕЧЕ КОЕ Е ПРИЧИНАТА ЗА ТЕЗИ КЛИМАТИЧНИ АНОМАЛИИ В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ ,ТО ПРОДЪЛЖАВАТ УПРАВНИЦИ И ПОРЪЧКОВИ МЕДИИ ДА СИ МЪЛЧАТ ПО ТОЗИ ОГРОМЕН ПРОБЛЕМ ,А ПРОБЛЕМА Е КЕМТРЕЙЛЪС-САМОЛЕТИТЕ КОИТО ВСЕКИ ВЕЧЕ Е ВИЖДАЛ ДЕТО ПРЪСКАТ И ОСТАВЯТ СЛЕДИТЕ В НЕБЕТО НАД БЪЛГАРИЯ.ОНЗИ ДЕН НАД ПЛОВДИВ ДЕНЯТ ЗАПОЧНА СЪС СЛЪНЧЕВО ВРЕМЕ,НО КЪМ 11 ЧАСА ЗАПОЧНАХА ДА ПРЕЛИТАТ САМОЛЕТИТЕ СЪС СЛЕДИТЕ И ДО 2 ЧАСА ОТ СЛЪНЧЕВОТО ВРЕМЕ НЯМАШЕ И ПОМЕН И ЗАВАЛЯ КАТО ИЗ ВЕДРО

6

Анонимен

преди 9 години

Внимание, СУРА.Путинското климатично оръжие отмъщава на България за стремежа за независимост.

5

Анонимен

преди 9 години

България става пустиня като Нубия.

4

АНТИ

преди 9 години

Един от най-страдащите е зимният туризъм.Сезонът за каране на ски ще бъде скъсен, прогнозира вестникът.А за удължаване съответно на летния туризъм-нито дума!Нали според другарката Бокова щяхме да развиваме културно-исторически, сватбен, винен, селски, поклоннически туризъм!ЮНЕСКО давал пари, а къде отиват те?Това лято има супер слаб сезон, заради алчността на бай *** мутра хотелиер!

3

Анонимен

преди 9 години

До 2050 г. българи няма да има на тази територия, така че... А пък този литератор Василев, който прогнозира, че истинска дясна партия щяло да има след 50 г. завалията, явно живее напълно извън времето и пространството.

2

приятел

преди 9 години

Няма значение кое е вярното. Важното е приспособимостта на тялото и по-точно силна имунна система.

1

Анонимен

преди 9 години

а пък периодите на суша ще се редуват с периоди на наводнения....голямо прозрение-голямо чудо....и колко години отне на "учените" да стигнат до това велико умозаключение