23

Анонимен

преди 9 години

пфффффф,отврат.сетили се,кога да скъсат със задкулисието.смешници.изложиха се жестоко за не знам кой път.съсипаха страната ни от кражби,подариха вероятно най-важната част от икономиката на "коалиционния партньор".поне да бяха избрали Кадиев а не това алкохолно петно за "началник".абе стар *** в нови дрешки.

22

Анонимен

преди 9 години

До Bad Company Понимаю товаришьч , ГЕЙбер! Нали сме другари, и нали и БСП И ГЕРБ произлизат от БКП. Няма смисъл ,да говорим за коменистическото минало, на другаря Борисов.

21

Анонимен

преди 9 години

Аз досега не съм гласувал за БСП, но тези избори мисля да го направя. Не че са кой знае какво, но поне на мен ми изглеждат най-малкото зло от предлаганото на политическата сергия в момента.

20

ИСТ

преди 9 години

Корнелке, как БСП да скъса със задкулисието, като самата ви партия е задкулисие и не може да управлява честно и почтено.БСП е крайно дясна партия. 10 % данък за богатите, ограбват бедните нещастници за да хранят ***-гласоподаватели. На 5 октомври ще имате 6 депутата по малко от ДПС и това ще ви е краят.

19

АнтиБСП

преди 9 години

"БСП да скъса със задкулисните влияния, призова Нинова"Още една ощипана мома от БСП - що не го каза досега, ***, другарко, ами сега се изпускаш?!

18

Bad Company

преди 9 години

Оооооооо, червени тролчета, захванахте ли втората смяна? А ми убуу. А след изборите??? Накъде?? Добре, че беше бат' ви Бойко та да имате алтернатива след изборите. "Дунав мост 1" или "Дунав мост 2".

17

Анонимен

преди 9 години

Комунизмът все някога ще победи в целия свят, защото е строй при който обикновените и честни хора ще живеят добре, а престъпниците, крадците и мошениците ще са в затвора.

16

до 25

преди 9 години

Извинявай, останал съм с погрешно впечатление. Сега прочетох пак поста ти. Барво че не си от ГЕРБ, но все още в БГ има много заблудени хора с промити мозъци.

15

бузлуджански

преди 9 години

Значи, комунизинке, от това, което казваш излиза, че досега престъпната ти партия е действала само задкулисно, нали така? И уж вече скасвате със задкулисието! Както се казва в една поговорка"Зарекъл се Герман да не пърди в църква, пък се наср***л"!

14

до 22

преди 9 години

Не знам дали е лъжа, но той Веждито сам си го каза. Забравихте ли как ходеше по слугинските телевизии и си скубеше брадата, че щял да се самоубива дори. Пълни циркаджии сте това ГРОБ.Днес едно, утре точно обратното. Кака да ви вярва човек ?

13

Bad Company

преди 9 години

До до 18Не, имаше в предвид парите на един крадлив съсел и съпругата му Моника. Моника Хохегеровата.........блаженно живееща си в Брюксел. Понимаеш товаришьч?

12

Анонимен

преди 9 години

Това не са хора, а дяволи. За тях е естествено да лъжат, както за нас да дишаме. Червени дяволи.

11

до 18

преди 9 години

Парите на Веждито Лизача ли имаш предвид - турското пиянде ?

10

Анонимен

преди 9 години

Споко да не получиш некоя нервна криза. Иначе парите от КТБ ги откраднаха Доган и Боко Тиквата, чрез целенасочен сценарий за всяване на паника сред хората с разни непремерени изказвания, особено на последния.

9

Анонимен

преди 9 години

Става ми ясно, че човек с достойнство НЕ МОЖЕ ДА ВИРЕЕ в българската политика.Трябва да си безскрупулен тип с морал на конска муха, хитър като лисица и лъжлив до небето, за да си бг политик.

8

безпартиен

преди 9 години

навремето дедовците ви обираха мандри днес внуците им източват банки здравна каса пенсионни фондове еврофондове!

7

Bad Company

преди 9 години

Hhahahahahahahahaahahahhaahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Нямат равни тези наглеци!! Курнелчето Булгартабакова зове за скъсване със задкулисието!!??!?! Ъ?!?!? Тя??!?! Еманацията на задкулисието иска да скъса сама със себе си?!??!!? Хехехехех! А стига бе!

6

БСП на сметището

преди 9 години

Ще платите скъпо за коалицията ви с ДПС. Ще трябва да се задоволите с почетното 3-то място и да не ревете, защото си го заслужихте.

5

безпартиен

преди 9 години

Брей да не повярваш ! На изпечените лъжци от БСП-БКП и на измислената им уж опозиция от СДС И ГЕРБ пак родена от БКП! Хайде марш на бунището на историята!бесепари предадохте трудовия народ измислихте плоски данъци та да е сита олигархията!

4

Анонимен

преди 9 години

Абе много хубави жени в това БСП-то бе, що така ?Що в ГЕРБ няма поне една, която да не прилича на травестит или хермафордит ?