15

Bit

преди 10 години

И чиновците купили тези 137 камери не можаха ли да тълкуват по-рано и по-правилно закона преди да ощетят държавата? Белким един юрист да бяхте назначили в МВР-то бе гусин Цветанов, за да ви "преведе" закона преди да купите на тройни цени апаратчетата.

14

ом

преди 10 години

Интересно е как съдъ може да променя правни норми с ясно дефинирано съдържание, което не се нуждае от тълкуване.В чл.189 на ЗАвтП няма изискване камерата да е стационарна. Пак обслужихме нечий интерес.

13

бачкер

преди 10 години

10 бизнесмена, нещастен каруцар ,как искам да те срещна на пътя... Ще видиш какво значи БАМ БАМ с ДУМ ДУМ !

12

Анонимен

преди 10 години

Споменавайте по често Тиквата и Подсъдимия щото ще ги забравим Сигнализирахте за неуместен коментар Стози коментар се вижда кого подържа ДНЕСБГ

11

Салахадин

преди 10 години

16 земи та си научи правата!!!Трябва да си най-големия ., да те спрат с радар и да допуснеш да ти пишат акт!!А и да успеят, пада в съда.Тва с радара отдавна не вирее!!Сега законово няма да ти обяснявам.Вземи та се научи сам :)

10

Анонимен

преди 10 години

Прочетете статията внимателно- тук говорим за мобилните камери! Не за статичните, не за партрулките с радари, които пишат акт на момента. Имам чувството, че не знаете какво коментирате и пишете глупости. В София, например, има доста статични камери и само няколко мобилни.

9

Салахадин

преди 10 години

Казвам го просто.Тиквата затегна нещата,вдигна такса преглед,*** фарове(тези двете са олигофрения),и сложи камерите(това одобрявам,както е на запад) и бяха понамалели.Дойдоха социалистите,да кара се свободно ,но отново излезоха *** с "*** 3-ки" да дрифтят и карат като луди!!Това е мое лично наблюдение!!!

8

Анонимен

преди 10 години

Това за камерите е ясно отдавна. Всички наказания от мобилни (не статични) камери падаха в съда без нито едно изключение.

7

ASI

преди 10 години

s edna duma znachi tuka shte namajat PATNA POMOSH i VTORiCHNiTE SUROViNi :)VNiMANiE PESHEDODCi

6

bolka

преди 10 години

Относно камерите по пътищата: поредната, но не и последна недомислица у нас.Тези, които решиха да се поставят камери и похарчиха немалко пари, явно са много елементарни "специалисти". Щом са били наясно, че камерите ще служат само за украшение и ще плашат гаргите, щом не са доизпипали решението, сега следва да си платят.Тези "специалисти" трябва да бъдат уволнени и да заплатят глоби, за да се научат да мислят, както и това да служи като предупреждение към следващите такива.Надали.

5

Анонимен

преди 10 години

Скапана държава.

4

Анонимен

преди 10 години

Това е като центъра за градска мобилност.Според съда дейността им е незаконна,но въпреки това паяците жънат здраво.Повечето нарушители шарят на ръка.На ден тримата от репатрака се прибират с по 100 лв на калпак.С камерите е същото.Снимат те,обикновено с 30-40км отгоре,пращат ти фиш плащаш в срок и получаваш 30% отстъпка и не ти дреме.То в Германия и по сигнал те санкционират,но тука ако топнеш неправилния човек може и да не се прибереш читав в къщи.А иначе и в САЩ и ЕС стават много катастрофи.

3

Анонимен

преди 10 години

Пълна простотия, досега поне пред камерите се коригираше скоростта!

2

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

До joСпоко, ве! В запетайките е проблема! Ще го оправят, кой бяга от тлъст приход в бюджета?Иначе, браво на секретарката, малко им е задигнала на тези кръволоци!

1

jo

преди 10 години

Ето още една причина дрогирани, пияни и самозабравили се *** да летят по пътищата със 140 км /ч. Защо в цяла Европа може да ти пратят снимката с глобата ,а тук не ?