251

От

преди 10 години

Да живее днес. Бг! И ние само изказваме мнение като тебе но на нас никои не ни забранява.

250

До стефан

преди 10 години

От всички на този форумТова което пишеш до сега е просто резултат на ниска интелигентност. Няма нормален човек които да вярва на Болен. Ти явно си единствения. Пожелаваме ти успех но молете стои далече от политиката. Липсва ти логично мислене или просто си наивен.

249

stefan

преди 10 години

Драги ми 285 единственото сигурно е, че като келнер би се справил по-добре, отколкото като президент. Той така си и изглежда. Къде го набъркаха и него в политиката не можах да разбера...

248

stefan

преди 10 години

Драги ми 284, Сидеров посочва нещата и медиите вместо да поровят в проблемите, удобно го усмиват.А кое са факти и кое компромати зависи от гледната точка.

247

До 283

преди 10 години

Не пипат президента защото е невинен! Тои е единственото що годе свестно останало на политическото поле! Само да змеят да го пипнат.....

246

До 283

преди 10 години

Нещата които се пишат срещу Атака не са компромати а факти. А тези неща за самолетите и бля бля не са факти а компромати. Не се пише за Костов защото е минало. А пък групата на ГЕРБ се държи на страни и по моя преценка не се занимава с компромати и не е против народа, затова няма протести пред тяхната централа. А колкото до медията изобщо не мисля че жалят ГЕРБ с критики!

245

stefan

преди 10 години

От 15 до 30 лв. и парче пица от "Атака"Операта вдигна ръце от "Атака"20 юни 2013 10:55115Сидеров спретна цирк на КСНС, скочи на Плевнелиев20 юни 2013 09:29501МВРейци не щат да охраняват "психично лабилни политици"18 юни 2013 17:35245Безсилието на "Атака"18 юни 2013 09:45183Платени "мирни" провокатори!?Днес.бг вие сте поръчкова медия! Къде са ви критичните статии за Герб, Костов, Кунева и т.н. Срещу Атака за най-малкото се хващате защото така ви го нареждат. Защо не пипате президента?

244

Анонимен

преди 10 години

"Пикантни" подробности започнаха да излизат от проверката на анкетната комисия в НС как е бил използван Авиоотряд 28 от бившия премиер Бойко Борисов. Освен интересни дестинации, като София - Рилски езера, до които са летели хора от кабинета на Борисов и негови верни авери, като Бистришките тигри, стана ясно, че услугите на въздушните таксита, както бяха наречени в медиите правителствените самолети, са ползвали и родни чалга звезди.

243

Лалс

преди 10 години

Всички вие които пишете на този форум, защото Болен ви е платил В Ъ Н от форума!!! Част сте от тези които удвояват мизерията на всички нас!

242

73737

преди 10 години

Буда и Цвъко плащат по 50лв, ама няма желаещи...Въпреки че заграбиха милиарди , увехналите гербери са в пълна изолация!А помака Роско да се омита заедно с велинградската *** Маргото и да не се опитва да се прави на лидер на протестите.Нагла милиционерска банда е "ГЕРБ"!

241

Ланс

преди 10 години

До анонимните които защитаватСидеровМога само да ви кажа че ако не сте платени да защитавате Сидеров то тогава сте психично болни. Провокативните въпроси които задава не са нищо друго освен заяждане защото не са доказани от факти а са само компромати пуснати от троината коалиция. Той в просто луд и вие също!

240

XA XA

преди 10 години

xa xa BOLEN4O NE SI NE6TO POVE4E TI I TVOITE LUNPENI OT *** DOKAZAXTEGO SAS PLATENITE SI NENORMALNICI //PODRAJJNICI//

239

Анонимен

преди 10 години

АТАКА ВЕЧЕ Е В БАТАКА!!!

238

dani2473

преди 10 години

A NA BOLEN KOI MI E PLATIL DA PLA6TA?SRAM I POZORAKO NE SI PLATI NIAMA KOI DA GO SLEDVAINRESENO PARTIINITE MU 4LENOVE PO KOLKO POLU4AVAT???????????BOJE OPAZI BULGARITE OT TAZI NAGLOSTT.E BALGARI PAZETE SE SAMI OT TAZI NAGLOST

237

Анонимен

преди 10 години

Прав е ВоленПлащаш и получаваш охрана срещу талибаните на ГЕРБ.Всяка услуга се заплаща. ГЕРБ ги охранява НСО и не плащат, ние им плащаме.Безплатно кафе няма все някой го плаща.Никога повече братя Борисови, стрина Цеца и Фидоска на власт.

236

аноним111

преди 10 години

До ЛалаНещо май поизперкваш, къде са достатъчното улики. За какво трябва да се съди Волен? Че задава неудобни въпроси ли? За авиоотряд, за сметките в офшорни фирми на честния ни президент. Остави Цацаров на мира, той има много работа сега. Волен тепърва ги почва.

235

...

преди 10 години

А герберите въобще не са платили на никого...всичко е спонтанно, и магаретата могат да летят.

234

Анонимен

преди 10 години

До Някаф тамА ти къде се вреш, щом се налага да те бият биячи.

233

Анонимен

преди 10 години

До Никога повече ГЕРБВиж какво ще ти кажа бе платен драскач такъв няма този *** да се подиграва с моя глас ясно ли е и да ми вика по телевизията не ме пипайте народен представител бил! Абе ей я слез малко тука на земята и се осъзнай!

232

Някаф там

преди 10 години

Използват нашите пари, за да плащат на биячи, за да ни бият... По *** е, че и самите подкупени са дали своята лепта :)