418

Анонимен

преди 10 години

ааааа...якооо! ФИДООШУ! Представих си я по сумо препаска и плитка, как кляка и загрява на тепиха. Треперете японски сумо бойци, ФИДООШУ е гневен че трябва да се набутва за поддържане на протестите в Бг.

417

Анонимен

преди 10 години

Хахахахаха!Протестиращите бяха днес поне колкото вчера, ако не и повече. Хората с колела обикаляха и казваха, че единият край на шествието е на Орлов мост, а другият - на моста на НДК. Деца рисуваха с тебешир по асфалта шарени рисунки, хората се разхождаха с бебешки колички и се поздравяваха. Това са позитивни хора и културни хора, независимо от тъпотиите, които всячески се втълпяват разни смешни медии.

416

Stilchev

преди 10 години

Абе вие наред ли сте?Какви 7000?Много много повече бяха хората!Тази дезинформация няма да ви помогне комунисти,турци и всякакви други болни мозъци!А утре по ваши данни сигурно ще бъдем 7500, само можете да си сметнете реалната бройка по 10.

415

слона

преди 10 години

''Приблизително 7 000 граждани са се събрали в началните часове на днешния протест в центъра на София, съобщават от столичната полиция.''Защо не сте обективни? Какви 7 000? Море от хора! Поне 20 000. Всек, който е бил там знае. И почнете да давате информацията такава каквато е!

414

П.Петров

преди 10 години

До зълНещо против срещу Радан Кънев имаш ли ? Нещо да го свързва с БКП или ДС ?Както вече ти писах интелектуалния потенциал съвсем не се изчерпва БКП. Излез от шаблона, който се рекламира от медиите и болщевишкия модел за омаскаряване на всички и всичко.

413

врачанин

преди 10 години

MADE IN BULGARIA

412

Анонимка

преди 10 години

До 574волен е взел 10 милиона лева за да подкрепи правителството на БСП и ДПС и не ми говорете за политици. Жалко за България, всички партии до една са пълни *** и част от един огромен мафиотски клан, където никой не може да разбере къде е началото и къде е краят... Тази *** трябва да изчезне напълно, иначе няма оправия...

411

none

преди 10 години

...и тези хиляди ето какво оставят след себе си -> album.bg/emilqno/albums/202509

410

Анонимен

преди 10 години

Герберчета, бита карта сте, колкото ида се пените! :)

409

qur4u

преди 10 години

Пляскате минусчета ли, олигофренчета? Пляскайте, плясакйте....

408

qur4u

преди 10 години

до Добряк. Що им обръщаш внимание на тези пъпчиви олигофренчета. Комплексарчета жалки, за 20 лв. надник на ден. Интелигенцията на АОНСУ. Еманацията на форумните мишки. Скоро и те ще напълнят гащите.

407

Анонимен

преди 10 години

557, имало го е Никсън, а иначе браво, за коментарите!

406

Анонимен

преди 10 години

Протестиращите като сте толкоз принципни и демократи, кажете сле срс- то ваньо танов в една западна държава какво следва? Кажете след като е обществена тайна че президента е свързан с кръга прокопиев от там с маджо което е сик , какво следва в западните цивилизации? Кажете бе принципни демократи. Аз ще ви кажа оставки и аут от политиката! Оставки искаме!

405

Шоп

преди 10 години

Единствения смислен коментар е на 545 .. всичко друго е фарс включително и моите коментари. Евала бате напои ги :)

404

varg

преди 10 години

Нещо им замлъкна словоохотливия коментатор на канал герб 3

403

Добряк

преди 10 години

Моля всички който подкрепят ГЕРБ да донесат още алкохол и дрога, пред централата на АТАКА, че запасите ни раздадени от Цветанов са на привършване, а той не си вдига телефона. Фидоска обеща да ни донесе но тъй като улицата е задръстена от мирно протестиращи / заредени със камъни, бутилки и димки / няма да може да мине със колата а пеш ще и трябват поне 5 часа да придвижи туловището си !

402

Добряк

преди 10 години

До зъл . Ехехе, луботомия, написал, Кутев, това ли са ти интелигентите?

401

qur4u

преди 10 години

Спешно!! Ако има някой от София да занесе на Волен памперс! Че.....като гледам канал 3 скоро ще напълни гащите:)

400

Анонимен

преди 10 години

Аз пък призоавам за оставка а президента! :)

399

УЖАС

преди 10 години

Жената на президента призовава в Туитър хората да излизат на протести на 14.06.2013г. да считам ли,че Юлиана Плевнелиева призовава за ГРАЖДАНСКА ВОЙНА