214

Сотиров

преди 11 години

АНОНИМНИЯТОт къде да си сваля програмата на Лешников.... Орешарски, за да видя какво пише..Нали си я чел от някъде..... кажи и на нас от къде!!!!

213

Анонимен

преди 11 години

Г-Н СИДЕРОВ НЕ СЛУШАЙТЕ ТАЗИ *** СТАНИШЕВ И АЗ КАТЕГОРИЧНО ВИ ЗАЯВЯВАМ,ЧЕ АКО ВИЕ ЛОДКРЕПИТЕ КАБИНЕТА НА СТАНИШЕВ И ДОГАН ЩЕ СЕ СРИНЕТЕ ТОТАЛНО,ЦЯЛ БЛОК ОТ 220ЖИТЕЛИ СМЕ ГЛАСУВАЛИ ЗА ВАС НЕ НИ ПРЕДАВАЙТЕ!!!

212

Сотиров

преди 11 години

АНОНИМНИЯТти къде видя програмата на Орешарски,Програмата на Орешарски е като извънземните... всички говорят за тях, но никой не ги е виждал

211

Анонимният

преди 11 години

Борисов нямаше такава програма, каквато е обявил Орешарски. Бойко Борисов така и не успя да разбере защо трябва да има държава, закони, институции, защо властта трябва да бъде разделена. Разрухата на държавата като такава беше дело на Борисов. Той не би могъл да каже нищо полезно по тема възстановяване на държавата, тъй като той не разбира тези неща

210

bgsoldier

преди 11 години

абе, 254, кво не са отиграли ГЕРБ, като държавният резерв е запазен и България не струполи както стана с Гърция преди време, или Крит и Румъния??? КАК ИСКАТЕ ДА ИМА ПАРИ ЗА ВСИЧКО СЛЕД КАТО В ТАЯ ДЪРЖАВА РАБОЯТ ОКОЛО 2 МИЛИОНА ДУШИ - кое да плащат, детски ли, пенсии ли, социални ли? Всеки лъже, маже, гледа се покрие, мързи го, укрива доходи, не си плаща данъците - ама Бойко и Герб са ви виновни на вас!

209

Анонимният

преди 11 години

ГЕРБ нямат парадигмата, нямат понятийния апарат и не притежават нервната тъкан, за да отиграят топката на политическата криза, чийто предвестник бяха самите те. В този смисъл дезертирането чрез оставка бе естествено и предвидимо.

208

bgsoldier

преди 11 години

Абе ей, Станишко, само Герб и Бойко са ти в устата бе, сънуваш ли го - 100%, особено сутрин! Стига си се оправдавал, ако ще свършите нещо за народа - вършете го, ако няма да ви подкрепят другите партии - хак да ви е, за дето и вие се отваряхте преди 4 години на Герб. Още малко ще потраем, ще ви погледаме сеира, а после ще ви изядем със скъпите ви парцали, България ще ви е черна вече!

207

rambo

преди 11 години

нека атака си направи сметката та нали герб,атака,сдс и рзс ни управляваха като гласуваха със герб комбина и докъде ни докараха до там българските граждани да се палят като живи факли и да умират в мъки в знак на протест срещту управлението на герб,сдс,рзс и атака.няма в нито една страна в света такъв протест а имено живи факли какъвто беше в българия.ние сме страната на живите факли и сме единствените в света с тази жестока и протестна смърт против герб,сдс,рзс и атака.но бензин има за всички .

206

akud

преди 11 години

BБсп и дпс преступници и грабители на България

205

Анонимният

преди 11 години

ГЕРБ има една задача и тя е да стане парламентарна партия. Бойко Борисов трябва да стане парламентарист, за да има европейско бъдеще. Той ще трябва да бъде един от факторите, който работи. Ще трябва да си смени езика ако иска да остане в политиката

204

Марко

преди 11 години

А един танц на плаца нещеш ли бе ??? Що не се наведеш и не се цунеш по съветския си *** !!!

203

Анонимен

преди 11 години

Егати лицемерието. Ако Атака не се регистрира, правителството на БСП/ДПС минава безпроблемно. Всъщност така и ще стане. Атака или част от нея няма да се регистрира и Орешарски се бетонира до следващите избори след 4г., ако има такива или ако сам не се разкае за допуснатата грешка. Не е изключено и част от ГЕРБ да не се регистрира. Вероятността да не се състави правителство е 1/10000.

202

моя

преди 11 години

Серго, за утре ще ти мине номера, но ге* лобито да вземеш да го разбишкаш, щото не знам дали ме разбираш...

201

Сидеров

преди 11 години

Станишев, мутро мазна. За власт ли ламтиш....твойта кожа.

200

Анонимният

преди 11 години

ГЕРБ никога не са били и няма да бъдат истински играчи на политическия терен поради една проста причина те просто не са политическа партия, а популистка клика с еднолично управление. Няма ли го тарторът, няма я бандата. Затова и оставката на тартора, освен белезите на предизборно тарикатство, носи белег и на болезнена неизбежност

199

slona moq priqtel

преди 11 години

До Atakist ot GermaniaGolqma zi livada

198

SuperMuzzy

преди 11 години

Волене,не им давай власт на тея на никаква цена....те са отговорни за всичко лошо,което ни се случва!...Ако формата за успех е нови избори...добре!Но тези в никъв случай!

197

:/

преди 11 години

До Анонимниятмен не са ме рекетирали винаги съм спазвал законите и съм си плащал данъците стига сте лъгали бе ***

196

БЪЛГАРИН 1

преди 11 години

Преди 4г. дойде на власт един управленец,който още от първия ден започна с оправданията,тия сега още не са започнали да управляват и те по същия начин-нали искате да управлявате,какво все другите или нещо ви е виновно.И оставете АТАКА на мира-нали не я харесвате,нали Сидеров говори глупости- ДА ама ДА !!!

195

:/

преди 11 години

До Анонимнияти доказателства нулеви за какво мракобесие говориш аз помня как хващаха престъпниците/наглите,килърите др/ и как червената прокуратура ги пускаше