106

trendi

преди 11 години

Честито ви вице куневобесепарска снаха и то на правосъдието.

105

Добре, че дойде това Правителство, защото тиквите ни докараха до поредната катастрофа, щяха да измрат много българи от глад, мизерия и нищета, обрани, изнасилени, безработни, болни, пребити и с блокирани еврофондове след като ги източат старите познати муцуни от физкултурно- пожарникарската обирджийница. Напред.

104

обeктивен

преди 11 години

Момчил ДойчевОТКРИТО ПИСМО ДО ПРЕЗИДЕНТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯУважаеми г-н Президент,Още от първия ден на абсолютно легитимните протести на гражданите срещу монополно високите цени на тока обявих, че зад тези протести се прави опит за комунистическо-фашистки путч. И наистина - постепенно ясно се видя ,че главатарите на протестите са внимателно подбрани от проруската олигархия млади анархисти, чегеваристи и атакисти.Те целят не нещо друго, а реставрация на тоталитарния режим в нова форма. Защото протестите срещу демократичната политическа система могат да означават само едно - реставрация

103

Тошо

преди 11 години

Жалко ,че Орешарски не е чел този форум-тука са от специалист нагоре,кой от кой по умен и образован и сигурно голямата част не са и в България,а и ясновидци се оказват -виждат в бъдещето.Къде бяхте до сега да предупредите герберастите ,че ще будат изритани

102

888kama

преди 11 години

nqkolko politi4eski nomadi i partiini prostitutki,zad garba na koito stoqt starite kuklowodi.prigotwete se otnowo da bydete strigani,doeni i izqvdani.samo 4e tozi pyt shte wi prysnat i s mako deodorant w o4ite za razkosh.

101

Анонимен

преди 11 години

Господине,щом сте такъв голям"ексепарт"защо не му предложихте своята програма?Орешарски може би щеше да съобрази с "компетентното"ви мнение и да го приеме.Спрете да наливате от пусто в празно!

100

Анонимен

преди 11 години

стига бе хора... не искате Бойко ами че тези са 10 пъти по зле... вижте ги СРАМ СРАМ. направо вече и не искам да чета новините само се ядосвам. на есен на протест

99

Анонимен

преди 11 години

Сякаш присъствам на играта "Кой иска да стане милионер" и Никито казва: "Нека краденето да започне СЕГА...."

98

эллл бэнди

преди 11 години

Според логиката на комунетат следващата нормална стъпка е да видим Стоичков като детска учителкаЩОМ Е НОРМАЛНО БИБЛИОТЕКАРКА ДА Е НАЧЕЛО НА СПОРТА.ТРОГАТЕЛНА КОМПЕТЕНТНОСТ ЛЪХА.

97

Н.

преди 11 години

Браво Българи! Такова експертно правителство, такива мастити и ерудирани специалисти. Евала и Ашколсун! А какво стана с гръмките обещания за Белене и промяна на данъците. Аз съм против, но ми нали това и бяха предизборните обещания. Или бяха само пясък в очите?????

96

Недоумяващ

преди 11 години

Само не разбрах къде са експертите в това т.нар. правителство! Дето викат турците "Нерде Ямбул, нерде Стамбул!"

95

Дедка

преди 11 години

Не вярвам някой средно-интелигентен човек да се е съмнявал...

94

Наблюдател до bulema

преди 11 години

Съгласен съм! Лично аз съм готов да протестирам срещу този състав на министерски съвет,пълен с тежко политически и икономически зависими субекти.

93

Анонимен

преди 11 години

Утре, която партия гласува за кабинета на бсп, ще загуби доста (може би повече от самите комунисти). Атака утре или ще просъществува или ще остане в историята!!!

92

...

преди 11 години

Моля ви се хубава работа,ама то и мене да ме направите премиер ще тегля един солен заем ще вдигна пенсиите и заплати и така на татък.Но кажете ми после кво правим,испанците нали взеха 100 млрд. тази година пак 1,5-2 % свиване на икономиката,безработицата се увеличава.Само че те имат някаква икономика пък ние НЕМАМЕ.

91

Наблюдател

преди 11 години

Общо взето никакъв кабинет!

90

RAD

преди 11 години

До 86Заради такива "разсъждения" 23 години чакаме все някой с магическа пръчка я за 800 дни да ни оправи, я за 2 г. да открие 250 000 раб.места и да вдигне минималната заплата на 1000 лв.Тази сутрин гледах даже някакъв пишман-специалист по тв "България Он Еър" да обяснява как бил даже по-голям оптимист и от БСП и смятал,че може да се открият 450 000 нови раб.места! Представете си! Жалка работа!Не виждам как партия, която между август 2008 и април 2009 опука 4 млрд.лв.ще създава поминък

89

Chikatilo

преди 11 години

КОЙТО НЕ ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ ПОРОБИ СТРАНАТА СИ ЗА СЕТЕН ПЪТ....ЕТО СЕГА ДОРИ НЯМА ДА НИ УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИ...*** НАРОД !!!

88

Анонимен

преди 11 години

До АнонименТиквата е Тодор Живков / лека му пръс/ и неможе да се върне на власт. Тиквичката Станишев се крие и незнае какаво да стори. Кражбите и престъплеията започнаха с нова сила.

87

...

преди 11 години

Ако питате мене който е гласувал за БСП и ДПС да си Е** П****** М**** и да изчезва от България ! :)))