12

Анонимен

преди 11 години

Бравос, само така! При Новия световен ред никой не трябва и да си помисли да се наслаждава на живота. Само бачкане, ако трябва на 2-3 места, 25 часа в денонощието..

11

Анонимен

преди 11 години

Гледането на деца и домакинството били "нищоправене".Заслужаваш да нямаш жена и деца и сигурно няма да имаш с този акъл.А едно време сте си захвърляли децата на баби и седмични ясли ,така че какво се възмущавате?

10

да

преди 11 години

Да, за Швеция! Ограничаване на *** РАЖДАЕМОСТ!Искаме КАЧЕСТВО, а не КОЛИЧЕСТВО граждани.( убийци, просяци, крадци.)Да, за интелигентни, образовани, отговорни, РАБОТЕЩИ майки!Не на ония, зейнали за социални помощи( ***).

9

ха

преди 11 години

Много добре са го измислили шведите.Ама на нашите майки не им харесва.Те искат да си седят в къщи и да получават пари за нищонеправенето си.

8

КОМУНИСТ

преди 11 години

Само за предучилищно възпитание Швеция дава повече отколкото за "отбрана". Като имаме предвид, че Швеция е страна членка на НАТО, ционистите, те и американски империалисти се изприщват от яд, че в Швеция и Скандинавия "нещата" буксуват, още по-малко няма кой да им се връзва на империалистическите войни.Сега се чудят как да отделят ДЕТЕТО от МАЙКАТА, само и само да пренасочат пари от социалната към империалистическата сфера. Класика в ционисткия жанр.

7

Анонимен

преди 11 години

Категорично не. Не мога да повярвам, защо да се раждат деца, да се захвърлят някой /незнайно кой/ да ги гледа денем и нощем. Защо? Кога майката ще се радва на детето си? Дали ще присъства когато детето и направи първата крачка, дали ще чуе първата му дума? Не се ли превръщат жените само за разплод? Прилича ми на животинско. Това ме отврати.

6

Анонимен

преди 11 години

Не мисля,че има неква кой знае ква замисъл в тва.На тях животът им е елементарен.Дори и нищо да не правят пак са осигурени с повечето неща които в България се считат за глезотия.А тия дет все пак вършат неква работа са направо в друго измерение от финанси.И тва са обикновените хора - не някакви милионери.Като цял живот най-голямата ти мъка е била как да си похарчиш многото пари постепенно затъпяваш.Почваш да вегитираш отначало умствено после и физически.Така е в ЕС..

5

Анонимен

преди 11 години

Aide sega,koe bilo pravilno, koe ne. Niama takova nesto, vsiako semeistvo i vsiako dete sa razlichni. Za niakoi moje da e travmatizirasto, za drugi ne chak tolkova, vajnoto e che horata imat izbor i znaiat che ako rodiat dete niama da tanat v miseria, ste imat vazmojnst da rabotiat.

4

ева

преди 11 години

Ужас направо ! Как е възможно държавата да насърчава подобни неща. Ами направо от родилното и да ги отглеждат децата в "забавачници". И да виждат родителите си тук-там - когато няма какво друго да правят и се сетят между другото, че имат деца.... Това даже е по-травмиращо за детето, отколкото да го оставят в дом и някой, който наистина иска дете, да го осинови и да се грижи истински за него.

3

WASILISQNISGERMANI

преди 11 години

ДЕЦА КОИТО РАСТАТ ДАЛЕЧ ОТ РОДИТЕЛИТЕ СИ....НЕ ЖИВЕЯТ...ТЕ СЕ МЪЧАТ.....

2

Изменници

преди 11 години

Прави ми впечатление един парадокс: Рекламираме европейското отглеждане в приемно семейство (за да имат такова) на изоставените деца, а от друга страна се насърчава ранното започване на работа на майките, които искат да си отглеждат децата. Самите деца да се дават в разни заведения, на задължителна забавачка от 4 г. и пр. Обяснявам си го единствено с опита да се откъснат от семейството, което недвусмислено ни прави по-слаби като общностна група. Някой иска да затрие българите, други му помагат!

1

бръмбар

преди 11 години

А тука само за подслушване се дават толкова много пари на 5 милиона българи от които 3 милиона нямат сила да приказват а другите 2 милиона са живи умрели Боже пази ни от ГЕРБ