423

Анонимен

преди 11 години

Стига с това - "предишните". След 3.5 години тотална власт, предишните вече не може да са оправдание. Точка. По-добре Сергей, Костов, Волен, отколкото Борисов.

422

Драгни

преди 11 години

До РЕАЛНО Аз живея във Франция от 4 години тук бензина поскъпна 60 процента и знаеш ли че и тук си избраха *** социалист но бензина още поскъпна

421

евлоги

преди 11 години

член съм на вмро не подържам комунистите но даже и те са по добри от боко тиквата.няма по некадърен премиер в новата история на България.жал ми е за битите деца на цариградско шосе но пък се и гордея че децата ни ни показаха как да си вземем държавата от олигарсите ,мутрите,тъпите ченгета,пожарникарите и физкултурници.а тези дето протестират в подкрепа на тиквата са жалки трябва да си ненормалник и пълен *** за да подкрепяш един некадърник превърнал се в диктатор и биещ децата ни

420

европеец

преди 11 години

СЪД трябваше да има за тези, преди него, това е грешката, досега трябваше да са зад решетките!!!

419

Saglasen

преди 11 години

До АнонименТочно така, братя българи, нека тези хиляди млади и можещи хора от вчерашните панаири да управляват, да закриваме държавата и да си ходим по живо по здраво!

418

Анонимен

преди 11 години

много страшно става да, ако Борисов няма имунитет то може и ТРЯБВА да има съд за него, както и за много други! От това ги е страх.

417

европеец

преди 11 години

Най-лесно е да отидеш на един протест и да ревеш като магаре, да се сбиеш и да се правиш на герой, само че това не ти е футболен мач и футболна агитка, това е гражданска позиция срещу своеволията на монополите, които ги докараха много преди това правителство да дойде на власт!!! А кой има интерес от оставката и от политическия хаос, както винаги СТАНИШЕВ, ДОГАН и сие, които са неизменно 23 години в Парламента, и такива като Масларова и др., нямат измитане!!! Така, че опомнете се!!!

416

Анонимен

преди 11 години

Те това ли роди главата на Цецо -митинг в подкрепа на Борисов. Явно се търси конфронтация с протестиращите вече няколко дни хора.

415

Анонимен

преди 11 години

Явно нарциса Борисов не умира ... като апостола! толкова ви е стресирал, че винаги ще има по някой да му се кланя. Защо не направите един негов паметник на местото на този на Васил Левски и без това видяхме, че хората не можаха вчера да стигнат до него! Процес за тази ***!!!

414

До Rummy

преди 11 години

До Rummy Да партии ги спряха .Въпреки спрените пари предишното правителство направи 122км ,и остави 8,5 милиарда резерв. При пари от ЕС това правителство направи 81,9км магистрали и изпапка резерва.Та интересно къде са парите.Като дойде на власт примера даде 148 договора на предишният кабинет на прокурор като необезпечени и в ущърб на държавата.О тях само един за доставка на принтери за лични документи се оказа с завишени цени.Така че много шум за нищо.

413

Анонимен

преди 11 години

Смешен плач, жалък плач,герберски плач, плач на калинки и мутри!Пълна гнус!

412

Анонимен

преди 11 години

Аз пък не знам да има друга европейска държава която да има за избран "демократично" премиер криминален престъпник, защото това се знае от всички! Стига вече, народа се събуди! Сега е момента да измием срама който натрупахме толкова години! Браво българи, има хиляди можещи млади хора които ще управляват в пъти по-добре тази държава от един "пожарникар-мутра"!

411

Браво!

преди 11 години

До АнонименЛеееле, на 35 години бил станал! Евала, похвално, такъв опит малко хора имат. ***!

410

Венелин

преди 11 години

Спонтанен!SMS-и до чиновниците:Zdraveite! Molia vsi4ki, koito imat vazmojnost da otidat sega kam narodnoto sabranie v podkrepa na Borisov! Tova da se povtori I utre v 12H. Simpatizanti sashto!.(Здравейте! Моля всички, които имат възможност да отидат сега към Народното събрание в подкрепа на Борисов! Това да се повтори и утре в 12 часа. Симпатизанти също!.).

409

stomin

преди 11 години

До Анонимен Готов си за премиер.Давай

408

Анонимен

преди 11 години

баси офцата. Аз па не искам чиновнички да ми решават какво да става. За сведение съм на 35 и имам доста повече опит във всичко от тая офца!

407

stomin

преди 11 години

До pa4o Ей го пак от болната глава на здравата

406

stomin

преди 11 години

Мале всичко живо бяга от отговорност дори за служебен кабинет.Дали причината не е във въпросната статистика

405

pa4o

преди 11 години

,, KRASAVICE,, ZA6TO NESI NAPISALA NA PLAKATA KOLKO PARI TI DADOXA ZA DA DOIDE6 I DA DARJI6 TOZI PLAKAT.JALKA NE6TASTNICA.

404

РЕАЛНО

преди 11 години

КАКВО РЕВЕТЕ, ЗАБРАВИХТЕ ЛИ ЧЕ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 3 ГОДИНИ БЕШЕ УНИЩОЖЕН МАЛКИЯ И СРЕДЕН БИЗНЕС, ЧЕ ЦЕНИТЕ В МАГАЗИНИТЕ СКОЧИХА ОСЕЗАТЕЛНО, ЧЕ НИ ВДИГНАХА ГОРИВАТА С 30% , ЧЕ АКО ОТИДЕТЕ ДНЕС В БЮРОТО ПО ТРУДА ИМА ОПАШКА ОТ ХОРА, ЧЕ ЕДВА ОЦЕЛЯВАТ НАШИТЕ МАЙКИ И БАЩИ С МИЗЕРНИТЕ ПЕНСИИ ,ЧЕ ПРИЯТЕЛИТЕ НИ СЕ ИЗНЕСОХА ДА РОБУВАТ ЗА ЧУЖДЕНЦИ....ЗАБРАВИХТЕ ЛИ ГО ТОВА...НА МАГИСТРАЛИ ЛИ СЕ РАДВАТЕ??? ПО ГОЛЯМА ПОБЕДА НА НАРОДА ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 23 ГОДИНИ НЕ Е ИМАЛО!!!!!!!!!!