67

Анонимен

преди 11 години

ок, прочетох хахаха, това е от шока

66

Анонимен

преди 11 години

А магаре ли е било или магарица? Тази история ме разби :))))

65

Язе

преди 11 години

Колкото и глупаво да звучи по времето на бай тато интеграция е имало най-много. Принуждавали са ги да учат и бачкат. И най много грамотни са от тия години. Това знам от "извора"

64

Анонимен

преди 11 години

Преди две години,когато Саркози прогонваше *** БГ Днес изнесоха един случай за български ром,който бил съден за това , че опънал една магарица на сред полето !Оправданието му било,че жена му била неразположена , а тоя като видал магарето и много му се приискало.Осъдили го условно или нещо подобно,като счели за смекчаващо вината обстоятелство , че не е накарал на сила магарето,а го бил галел между ушите ? Е,кажете може ли това да е човек ? Френските съдии се виделу в чудо !!! Истина е !

63

Анонимен

преди 11 години

Да си ги приберат при тях, че да са им по-наблизо, и да си прилагат програмите за интеграция. Ние толкова можем.

62

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 67Нема нужда да чакаш до есента, от сега ти казвам, че сме това на географията.

61

хлъц за 34

преди 11 години

Егати *** !Остави това,че *** ги боли за документи ! Ами какво ще ги правим в България 400 000 деца без самоличност ?!

60

циганин

преди 11 години

Карайте си норкотиците и не говорете много нахално племе .

59

читател

преди 11 години

Тези не разбраха ли, че пожелателните методи се изчерпаха.Следват принудителни - принудително образование, принудителна работа, принудително местоживеене, кастриране и стерилизиране и т.н. Тези които успеят да усвоят миниума знания и умения и поведение, се допускат в обществото, другите зад бариерата, само при своите.Няма друга алтернатива.

58

Анонимен

преди 11 години

Повечето *** не са лоши хора ! Ако имаха работа и заплати ,сами щяха да се отърсят от търтеите по между им! При бай Тошо бяха добре,рядко можеше да се чуе някой *** да направи бея !

57

ехолог

преди 11 години

баща *** обяснява на чаветата какво е демокрацията:- Когато българите работят за да можем да не работим и да сме добре това е демокрация- А бе тате ами ако спрат да работят какво става- Тогава ги съдим за дискриминация

56

ФАШИСТ

преди 11 години

видя се , че"политическите " партии до сега не свършиха нищо в продължение на 23 години - бедност и мизерия ! Време е да изберем НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ , поне ще "ИНТЕГРИРАМЕ " *** !

55

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 34Абе пич, ти да не мислиш , че им пука на *** дали имат документи или не ! И да нямат социални помощи , те ще си берат,берат,берат..........

54

Анонимен

преди 11 години

Нашите *** като граждани на България, са и граждани на ЕС и имат абсолютното право да си ходят и живеят в която страна си поискат, както и всички останали европейски граждани, тъй като не са имигранти - така е според законите на ЕС:)) Сори Франция, ама т'ва е положението, така че и "копче" не можете им каза, дори "ромските" организации могат да ви осъдят в Страсбург по повод на депортирането:) Е, ся че *** не могат да си намерят работа на трудов договор от неграмотност е друг въпрос!

53

Яшар Яшков

преди 11 години

Да ги *** у франсетата,мноо са готини и малко тъпички ! Де са й видело инегриран *** от Булгарията и Румънийта ! Ний ша ги интегрираме тех ,само за има нема две петилетки !х Много и чисто у париш,ей тва не ми аресва само ! У кофити рана,рана колко сакате ! Фърлил съм ено уко на Айфелата кула,мого джилязу,аламин и бъкър по ней имъ ! Насам братия *** ,наса-а-а-м! Кеф, кеф голем ви казвам!

52

Анонимен

преди 11 години

Франция и държави членки с голямо ромско население като Румъния, България и Унгария", които да бъдат "събрани заедно, за да разработят заедно действащи рецепти".Действащите рецепти са Франция и компания да ги взимат и да си ги интегрират, ние сме бедни и пари за глупости нямаме. И ако наесен мазен Боко и компания не се опънат на Валс и другите френски ***, които се опитват да ни дават тон в живота все едно сме им протекторат,ще означава че определено сме ***.а на географията

51

алекс

преди 11 години

Бих предложил да им направят държава по примера на Израел,но *** са хитри и мързеливи та няма да отидат ! От кого ще крадат там ?!?

50

Идея

преди 11 години

Предлагам всички БГ роми да бъдат трансферирани и интегрирани във Франция, така ще има по-добър контрол и качествена интеграция

49

Анонимен

преди 11 години

DA INTEGRIRASH ZIGANIN SI E CHISTA FANTAZIA

48

не син

преди 11 години

Франсетата се чудят как да прехвърлят проблема на другите и с него в комплект *** !Не искат проблеми,но не искат и *** !