77

АНОНИМЕН

преди 11 години

Безпорно е че в Пирогов има прекрасни специалисти ,но тук иде реч за определен кръг от хора който са забравили Хипократовата клетва ,виновни са не тези който ядът баницата ,а тези който я дават и сега когато говорим за бонусите на главната сестра излиза вярна приказката ,че не боли когато те ритне подкован ботуш,а най боли от *** на бос крак.

76

ИК

преди 11 години

Говори се за гл.счетоводител, ел.техник,мед.сестра-къде са докторите?Когато се появят Райчинов,Гайдарски и Миланов да защитават колегите си значи има много гнило. Здравната каса не я точат мед.сестри и ел.техници и ако хима заплаха всички са единни за да се защитят.

75

!

преди 11 години

Преди години ми се наложи да си оперирам детето в "Пирогов"- рутинна операция- уж. Още при влизането в отделението ми поискаха 120 лв. доброволно дарение. После разрязаха детето отляво- вместо отдясно и накрая не пожелаха да дадат епикризата с обяснението, че те знаят какво се е правело /!/ Колегите им от Правителствената болница се хванаха за главата, като видяха я свършиха пироговците. Какво да ви кажа- Господ да ми пази семейството от тази болница, а и от всички други вече!

74

коко

преди 11 години

какви бонуси,ВИЖТЕ какви пари получават лекарите на ръка от пациентите.

73

оооф

преди 11 години

Бюджета на Пиргов е като една бъчва без дъно, тога говори за лошо управление, иконом.директор и гл.счетоводител да си понесе последствията.

72

Анонимен

преди 11 години

пари в здравеопазването има, но са на неправилното място, ...и аз не искам за пореден път да ми увеличават процента за здр.ос.

71

Анонимен

преди 11 години

Това означава само едно: пари в здлавеопазванито ИМА!

70

*****

преди 11 години

тя сестрата е била най-големият спец, сглобявала е хора, за това е получавала такова ДМС, пък нека им падат мазилките върху пациентите

69

анонимен

преди 11 години

има свободни места за сестри в Пирогов, елате и забогатейте за нула време, щом е толкова лесно.

68

Анонимен

преди 11 години

Всеки ден по нещо се "наслагва" по темата, да не остане нещо неоплюто, жалка работа, нормално е да се взимат големи заплати при такава отговорна и животоспасяваща работа, другото не е нормално.

67

луди хора

преди 11 години

Пиргов не е "оплювана" от МЗ, а за там са правени космически преводи, цитираха огромни цифри,но явно вече наглостта и далаверите са минали всякакви граници. То обикновенно така става, като те хванат в крачка, все другите виновни, на тях пък министерстовото им криво.

66

rumen.nikolov.944

преди 11 години

Ситуацията с Пирогов е поредното доказателство какъв фарс цари в тази държава. Най-лошото е че няма никакви последствия и чувството за безнаказаност е по-високо от всякога. Някак си не върви тогава, Бойко да ми реже лентички и да хвали наляво и надясно колко е постигнал и колко е велик. Нали го видяхме сега с всичките си безумни решения и закони, които прокара. Отказа от проект като АЕЦ Белене, закона за шистов газ, скандала с бонусите, сега и горите....Пирогов със сигурност не е единствен случай за злоупотреби в здравния сектор..

65

до 72

преди 11 години

Ако няма проверки, е крайно време да започнат. От Пирогов вони вече години наред. Такива бакии са там, ама трябва да легнеш на легло в отделение, че да се усетиш. И отгде накъде само тази болница работела?... По другите си бъркат в носа, казваш? Ама че там се краде най-много... е, вярно е. На мой познат със спукана язва му разиграха сценката "лошата сестра, дето не дава да се приеме пациента и добрия лекар, дето е склонен, ама..." И ставаше дума за кеш, разбира се.

64

do n 70

преди 11 години

mi iskam i az da vzimam 3000 leva , za da sum loqlen....i y4itelite iskat da vzimat po 3 000 lv za da ne vzimat podkypi...i katadjiite i te...i koi li ne

63

@@@

преди 11 години

".....от лечебното заведение заявиха, че това е опит да се дискредитира болницата.Здравният министър днес категорично отхвърли тези твърдения. Атанасова обясни пред БНТ, че принципал на болницата е здравният министър и в качеството си на такъв трябва да е наясно какво става и във финансовата, и в медицинската дейност на лечебното заведение. По думите на Атанасова точно това е целта на проверката. ""Раздуха им оялите ***,разгони им майката ,хи-хи и дори да ги съдят ...развали им рахатлъка

62

Анонимен

преди 11 години

абе не всички доктори са изверги...ама повечето са алчна ***...особено тези които завършиха през времето на соца,дето ние им плащахме 100 % цялото обучение,и сега се правят на заможни капиталисти....верно понякога спасяват човешки живот...ама по-принцип хич не им пука дали ще оживее пациента,особено ако не им е платил кеш.НЕКА БОГ ДА ГИ СЪДИ ,А БОГ СЪДИ КАТО ВРЪЩА НА НАЙ-МИЛИТЕ МУ !!!

61

Анонимен

преди 11 години

Така и неразбрах Стойчева, колко пари е взела. 50 000лв., 110 000 лв. или 75 000 лева. Защо се пишат различни неща в пресата или такава информация получават от МЗ. Вместо МЗ, да си защитава най-работещата болница, постоянно я плюе. МЗ да кажат, публично, има ли други такива проверки, като в Пирогов и ако има, защо не се дава такава гласност и за какъв период са проверките.

60

анонимен

преди 11 години

такива бонуси вземат само натегачите, доносниците и роднините на някой си .. иначе редовите сестри работят като мравки за мижави заплати.

59

БоСимеонов

преди 11 години

Извинете, ама "Пирогов" не е ли търговско дружество? Каквито си иска заплати и бонуси, такива ще си раздава. Половин България се лекува там, ама пуст завистлив българин...Като ви е яд, като се овъглите вървете да ви лекуват в медицинската служба в Главиница.

58

До 66

преди 11 години

Селянин *** моли се на твоя бог да не стигаш до Пирогов.