523

Северняка

преди 12 години

Много ясно, Дянков отново е прав, а хейтърите пак нямат какво да кажат.Те и от световните организации го казаха, че България е най-стабилна в района си.И кредитния ни рейтинг е добър, обаче няма кой да каже едно браво на Дянков...

522

530

преди 12 години

това само далтонист може да го каже...след като мрачно сивото ти се привижда като някаква разновидност на розовото

521

Миро

преди 12 години

Повечето гневни и обидни коментари са от хора, които си нямат и понятие какво се случва в дугите страни. Наистина положението ни не е много розово, но има тенденцията да се подобрява, докато в ред други много по-развити европейски страни се влошава! При всичките усилия, които правителството полага за народа си, не сте прави да го критикувате толкова остро!

520

Остров сме

преди 12 години

виждам палмите от балкона в Люлин. Красота си е. Прав си Дянков

519

Остров сме

преди 12 години

виждам палмите от балкона в Люлин. Красота си е. Прав си Дянков

518

но комент

преди 12 години

Тоя е същия като комунистите едно врем-каквото и да става-дрънка за грандиознни успехи и преизпълнени петилетки.

517

но комент

преди 12 години

Ако ги оставим, 20 години ще ни обясняват какво не било направило ПРЕДИШНОТО правителство, и как е много виноввно, че не им оставило още няколко милиарда, та и тях да опапат.Това щото резерва взе да свършва-има няма за още два месеца, и после ще се направят на сърдитии - кой откъдето.но дано на българина му дойде акъла и не гласува повече за такива скакалци!

516

но комент

преди 12 години

Такива като дянков света съсипаха, та една България ли?той е от същото котило икономисти-които постигнаха уникален успех-почти фалираха най-богатата държава на света -САЩ.

515

мда

преди 12 години

като гледам новините какви са ... тук пешеходци убити на тротоара, там някой си си пробвал Аудито и убил , за цели категории бюлни спират финансиранията, включилеюютелно и за болни деца, премиера се държи нато селско гаменче, шефа на полицаите се държи като разпоредител на държавата, и на фона на всичко това от време на време по някое такова "ведро" изказваненяма кво да се коментира повече...

514

Анонимен

преди 12 години

Стабилни сме вярно е 22 години ни клатят всякакви политици ние не мърдаме

513

Демокрация

преди 12 години

Демокрацията на ГЕРБ е, че никой няма право на различно мнение от ПАРТИЯТА. Хора нямате право да не вярвате на Дянков, България цъфти и връзва плодовете на новия (стария) комунизъм възобновен от ГЕРБ. Всичко е прекрасно, вървим към светли бъднини, народа е най-щастливия пее, танцува и се радва и от време на време някой умира от глад, но щастливо :))

512

Jitan

преди 12 години

Абсолютно прав е пинчера Дянков !....Бг е най-стабилния остров,щото по-надоле от дъното на което стои нема накъде!

511

harakiri

преди 12 години

на макро ниво - стабилно най-бедни, най-нещастни, най-стабилно прецакани... на макро ниво ако се разкара герберсотащината, може и да стане по-добре.

510

ranik56

преди 12 години

Дянкоовввв .....хващай си самолетчето - стига експерименти с народа ....не разбра ли - Българина .." Умира трудно " - носи много и на глад и на студ .....само гледай ...накрая да не те боли - г"зо .

509

RAD

преди 12 години

До "възмутен"Досега не смятах да се обажда,ама то наглостта вече преля!!!1.Другарят Станишев остави 8 млрд. резерв,защото изхарчи ударно за 9 месеца 4 млрд.,иначе щеше да остави 12 млрд. Не му стигна времето да опоска всичко.2.Другарят Станишев подписа договори с бизнеса за около 1,5 млрд.,които не бяха заложени в бюджета за 2010 !!! Така се наложи следващото правителство да вади средства от резерва,за да може да се разплати!!!3. Повечето макроикономически и инвестиционни показатели на страната са много добри и именно заради това и Moodys повишиха кредитния рейтинг на страната!Разбира се за 2 г., особено след Сергей и Доган, заменките,седянките,Братко и Батко и пр. Няма как от средно 500 лв. да започнем да взимам 2500 лв. на месец!Това правителство не струва,но предното беше уникално зле!!! При толкова добри външни и вътрешни фактори какво успяха да направят ? Какво?

508

Анонимен

преди 12 години

To бива наглост, бива безочие ама тоя направо бие и комунистите в тази дисциплина!

507

МИМИ

преди 12 години

ТОЯ ЗАСЛУЖАВА ЗА ТАЗИ УМНА ПРИКАЗКА ЗЛАТЕН МЕДАЛ.

506

BIG AL ::)))))

преди 12 години

България е остров на стабилност, за РУСКАТА МАФИЯ , за ЛУК и атомната мафия , за НЕплащащите милиони златевци , тимаджий , вифаджий , фуражки- милионери ,дребни руски агенти ...сигурен се дянков ::))))))Да му мислят ПЛУВАЩИТЕ ОКОЛО острова нормални граждани , дребни и средни предприемачи, пенсионери и млади професионалисти..:))От острова им МАХАТ- за довиждане -фуражки и дс-мутри , руски агенти , вифаджиите , доносниците на ДС, платени *** , *** и златевците и т.н.::)))))

505

Робинзон Дянков

преди 12 години

Прав си България става стабилен защото е почти безлюден остров. заради такива като тебе, Монка, на Световната банка пионка!Мони, Мони....щом те влечат стабилните безлюдни острови, да се пазиш от туземните канибали, че и костица от тебе няма да оставим от тебе наесен.

504

но комент

преди 12 години

Да свиеш бюджета и да прекратиш плащанията на държавата към фирмите по време на криза е най-жестоката грешка която един икономист може да направи.Освен ако не е грешка, а умишлено искаш да унищожиш държавата.Хиляди фирми фалираха в резултат на "гениалните" идеи на Дянков.