223

187

преди 13 години

форумни ***...истината винаги е някъде по средата, но всички сте толкова обезумели, че не се и опитвате да мислите...красота...сберете се на една полянка, двете групички, с пушки, и се избийте...може да спечелите дарвинова награда...

222

-

преди 13 години

Кучето е най-добрият приятел на човека и няма такива породи и онакива...Всичко зависи от собственика на животното.Ако е *** и алчен,кучето му ще е зло естествено.Имам позната с питбул.На вид е много страшен,но повярвайте ми няма такава душичка.Между другото живее с пинчер.Възпитано куче е,на разходка винаги вързан.Просто стопаните му са умни и добри хора,за разлика от някои алчни простаци.

221

буба

преди 13 години

Не става дума дали мразя кучетата или не. Думата е за "правото на споен живот".грах, бил ли си в чужбина? Аз съм бил в Америка на няколко места, в Англия, Дания, Унгария...ама никъде не видях агресивни кучета да скачат по оградата и да искат да те изядат. За мене това не е редно и допустимо да те е страх за живота си на 5 мин от центъра на града...Кофтито е че повечето хора не са видели нищо друго освен мизерията в БГ и няма към кво да се стремят. Мизерията им се струва хубав, уютен дом.

220

grah

преди 13 години

буба, не разбрах защо мразиш кучетата? защото охраняват имота на стопанина си? Те за това са там, нали. Или за това, че са едри? или защото те е страх и всъщност мразиш собственият си страх? Не е логично да мразиш всички кучета заради това, че две са те изплашили? Когато аз минавам покрай двор с кучета с моите две знаеш ли какво става... много по-лошо е, защото кучетата са силно териториално агресивни. Но аз знам това и знам, че трябва спокойно да отминеш и да не ги дразниш.

219

буба

преди 13 години

О, и да разкажа една моя случка в София преди година. Аз почти всяка седмица ходих по витоша, повечето пъти сам. И най ме беше страх в крайните квартали в полите на витоша - да ги мина и да вляза в планината. Много, адски много злобни, диви и агресивни кучета има в тия квартали!Един път си вървя нагоре...2 супер гъзарски къщи...във всяка по едно едро и агресивно куче почна ме лае...ама аз си вървя нагоре ама и те вървят до оградата и ме лаят, лаят...и като видях че едното малко по нагоре може и прескочи щото оградата става по ниска...се спрях...и се върнах...а аз по принцип не ме е страх от кучета, както и имам винаги ножка в себе си. Но тия кучета бяха така едри, силни и агресивни че само от лая им те разтреперват!!!!Кажете ми как да не мразя кучетата? А тия дет ги защитават - нека не стоят само в дома си - да пообиколят намсам натам и да видят истинския живот навън...

218

буба

преди 13 години

Абе и аз харесвам кучетата, ама няма никъв контрол върху собствениците им!!! А те в много случаи са нагли и лоши хора и създават лоши кучета, след което много обикновени граждани като мен намразват кучетата в града. Имам няколко въпроса:1) Защо не се направи регистър на всички кучета и ако куче бъде изоставено да има солена глоба от порядъка на 1000-50 000лв? Лесно е, и ще реши адски мн проблеми.2) Защо не се санкционират собствениците на агресивните кучета? От ВТ съм,вчера се разхождам из малките улички по тъмно и имаше едно куче дет така злобно, агресивно и надъхано ме лаеше, че ако би излязло би ме разкъсало!!! Недопустимо е в града да има такива агресивни и шумни кучета!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

217

хасан

преди 13 години

като искате кучета, ще ги гледате на село, или ще си купите къща и така, никой не е длъжен да търпи миризливите ви песове и да се чуди дали няма да бъде разкъсан

216

Анонимен

преди 13 години

Така е. Собствениците им обикновенно се чудят дали да дадат последните си 10 лв. за някое синьо диодче, което да сложат на Голфо или да купят храна за кучето... и така за кучето не остава.

215

vesela

преди 13 години

имам 2 малки кученца. много обичам кучета. прочетеното ме потресе! коментари много и различни. ще ми се българина да гледа по-често animal planet сигурна съм че ще промени мисленето и отношението си към животните.

214

София

преди 13 години

ОфффДо215Съгласен!

213

София

преди 13 години

Съгласен!

212

София

преди 13 години

Съгласен!

211

София

преди 13 години

Имам две такива животни вкъщи-баща и син и няма по-гальовни и умни животни от тях!Никога не съм ги учил за пазачи,това трябва всеки да го знае,ако има питбул или е решил да си вземе!!!Обучи ли се за пазач такова куче става по-опасно от това да имаш зареден пистолет вкъщи!Въпрос на време е да стане беля!

210

Marin

преди 13 години

ot RAZGRAD sam - imah pitbul be6e mi katao brat daje ne6to po-ve4e nikoga ne e posqgal na nikogo no za golqmo sajelenie d-r BOIKA ot veterinarnata q ubi sas silna doza vitamin NEKOMPETENTNA NAMESA na drugiqt den ku4eto mi po4ina be6e traur v doma mi de4icata plakaha mnogo za priqtel4eto si napravihme mu grob v kraq na grada i tam pi6e T U K E P O G R E B A N O N E V I N N O K U 4 E UBITO OT D-R BOIKA.mnogo ku4eta e ubila tazi prokleta doktorica ...

209

Особенна порода

преди 13 години

Обичам животните и особенно кучетата.бях свидетел на следнат.. .Жена с дете на ок. 8..9 г. разхождаше питбул вързан с каишка . Пред двора на съседна къща питбула нападна внезапно стоящото отпред куче и го повали моментално захапвайки го за шията ,жената биеше своя питбул,и ние се включихме . Питбула беше пребит но не пусна захапката,чак като с метален лост му отвориха устата освободиха другото куче, но то беше вече свършило.Уби го без причинно. Но питбула не нападна човека който почти го преби.

208

sostin

преди 13 години

имах питбул и могада твърдя ,че това е уникално животно . когато е обучено и тренирано правилно кучето е невероятно само по себе си. за съжаление ми го откраднаха . това в животно с много сила характер и красота а това че *** *** избижат комплекси чрез него е савсем друг еъпрос. за *** плювачи само ще обясня ,че тази порода е изкуственно създадена и по дифиниция е брутална , но неизпитва и грам агресия към човек. това е нещо което хората насаждат на кучето....четете малко ....

207

до No 200

преди 13 години

Абсолютен *** си, пияните шофьори убиват и осакатяват много повече деца годишно.... "- няма по-важно от нормалното придвижване и спокойствие в града - Всички пияни по улиците - прибрани или убити ! както и ядем пържоли !...."

206

Анонимен

преди 13 години

изродииии, но всичко се връща, рано или късно....

205

da da

преди 13 години

абе каквото и да злобеете и колкото и да ви се иска да избиете всичко живо по ниско от вас мога да ви кажа само едно... няма развита държава в света, която да толерира избиването и измъчжането на животни и то заради причината, че на някой му е злобно и си излива гнева върху вече казах...по ниско от вас същество. Само за Америка говорите, как всеки си събира *** , но там и за така наречената "жестокост към животно" отиваш моментално в затвора.

204

Анонимен

преди 13 години

От четири лапи и ко да се освидетелстват! задължително и цито! После ще се говори по другите въпроси. Ама и тия от парламента трябва да бъдат освидетелствани. И то първи.