78

БГ

преди 13 години

А, защо да не отидем и по-далеч? Да си кажем истината в очите: Всичко - държавата, моралните ценности, социалното ниво - всичко това е ЧАЛГА... Но сами сме си виновни... Много ни бива да пишем по форуми, да критикуваме яростно, обаче за реални действия май не ни бива много-много... Или все още можем да търпим, и да си казваме: Това мен не ме засяга, аз не съм като тях!

77

KUR

преди 13 години

Edin mazen *** za 4algata i vsi4ko fal6ivo kato neq. Svetut e brutalen, ezikut mi su6to, no pone sa istinski,censuriraite kakto iskate, boli me fara. I vie 6te go pro4etete komentara i tova e udovletvorenie.

76

Анонимен

преди 13 години

Много слаба статия, като писана от студент 1ви курс. Но какво ли друго може да се очаква от днес.бг

75

MURDOC

преди 13 години

Според мен се бъркат понятията -музика и социален упадък на обществото . Бърка се че едното върви с другото .

74

БГ

преди 13 години

Статията и чалгата са си лика-прилика!

73

Иван

преди 13 години

Авторът - Анелия Димитрова е лика прилика със същите хора,които споменава....Когато говориш с омраза за нещо само го потвърждаваш и признаваш,изобщо не си правя изводите,че е нещо по-различно от гореспоменатите...поредният изнервен ***,излял гнева си по културен начин,с драсканици нищо не се променя драга ми....с работа и позитивизъм стават чудесата,а като теб...

72

ден-до-пладне

преди 13 години

От всичко в тази статия най-много ми хареса чалгата... ми колко и да се пънете не става... прости стем *** сте а пък и се гордеете с това... За мен терминал 2 е едионственият логичен изход от БГ действителноста...

71

do avtorkata

преди 13 години

Zabravihte che ubieza ,koito varteshe nog na Rogdestvo Hristovo i ubi dvama prektasni mladi hora , go pusnaha vchera pri mama i tati za praznika,zashtoto ..imal obriv po kogata , toest imal papki po zadnika !!!!!Osven chalgadgiiskija konzert na ljubimite prijatelki na prezidenta, zabravihte za konzerta na odartjalata "znamenitost" na balgarskija umirasht komunizam Iskra Radeva, kojato se pojavi skrila dartite si telesa v zigansko sinja roklja i nakichena sas sini pandelki po rusata peruka

70

БГ

преди 13 години

А, бе така е... То, като толкова много хора са болни от чалгофрения, така ще е... Свинята, и тя... Щастливо си грухти в кочинката, без да и пука, че живее в мръсотия и се храни с помия... Та, и чалгата е така... Една "културна" *** в която блаженстват не малко щастливо лумпенизирани фенове на това "изкуство".

69

MURDOC

преди 13 години

Според мен не чалгаризация ,а *** тресе България . Румънците правят денс поп , , Гърците също изпълняват доста диско песни с лек етно елемент, Македонците пеят джаз поп,Сърбите и те не отсъпват .....само в България се тресът разни *** ритми и се друсат силиконови цици (айде да си го кажем ,така е ) . Каквато ни е демокрацията ,такава ни е и музиката и филмите и ЖИВОТА .

68

Nobody

преди 13 години

"Истината е, че ако човек се вживее в новинарския поток, сигурно ще му се прииска или да счупи нещо, или да хукне към Терминал 2 на летището. "Тук бъркаш, моме. Истината е, че това се случва, ако човек не се вживява в "новинарския поток". Ако се вживее - тръгва да търси въже или оръжие и да си посегне.

67

Анонимен

преди 13 години

Господи, върни ни рок легендите и си вземи целият Пайнер! :-))

66

УСИН

преди 13 години

Статията е толкова чиста колкото всичко около нас,,боза от Торос''.Нямаме вече нито един чист грамотен независим журналист.

65

БГ

преди 13 години

А, бе тя авторката хубаво е обикаляла два дни около компютъра, ама защо и е трябвало да сяда, и да пише? То статията е просто един шедьовър, един образец на витиевото изкуство - когато няма какво да се каже, все пак да го кажеш :)))

64

Anonimen

преди 13 години

Na men statiqta mi haresva. Bravo na avtorkata! :)

63

БГ

преди 13 години

А, бе стига с тая чалга, ей... Не е интересна вече, не го ли разбрахте? Този "стил" върви към естествената си смърт! И, не защото е просто "чалга", ами просто защото не струва...

62

miro

преди 13 години

Съгласен съм с написаното но не с всичко за поп фолка не съм съгласен каде видя в Българската коледа напипай го ? Мисля че вече тотално се сдухахте с тази чалга ми какво им имаше на песните нима не баха добри и стойностни? Простотията ви понякога няма край и в този случей го доказахте и най-вече създателя на тази как да я нарека малко простовата статийка написана на всякъде под различна форма и автор.Пожелавам ви една хубава нова година защото моята ще е точно такава с песните на преслава алисия

61

БГ

преди 13 години

А, бе едно време, като си имаше само "Дядо Мраз" и не се празнуваше Коледа, май си беше по-добре... Поне не се налагаше да се чудим, от какъв зор, с какъв напън се е пръкнала тази статия ;)

60

Анонимен

преди 13 години

Браво на изпълнителите участвали в благотворителния концерт за българската Коледа! Не харесвам поп фолк, но не мога да скрия учудването си, че певци които считат, че са нещо повече от чалга певци не присъстваха на концерта. Защо ли?

59

27864

преди 13 години

Баси тъпата статия...а от коментарите разбирам, че бая народ получава оргаз'м като му кажат как са му го набили. :)