20

Лелее

преди 7 години

До до русофилитеИмаш много проблеми, като едва ли гледането на боб е най-тежкият.

19

Анонимен

преди 7 години

Заедно със Сталин сритаха Хитлер и Япония. Подариха на Сталин Източна Европа. Ще сритат пак германците и украинците заедно с Путин.

18

Нас

преди 7 години

На този да му забранят да се изказва неподготвен ! Много бързо забрави защо на цяла ескадрила екипажите подадоха оставка !!!

17

до русофилите

преди 7 години

Руската мечка, след 2/3 години ще стане руско мишле, като се задълбочат санкциите срещу тях. От Донбас ще се оттеглят и Крим ще върнат, и от Сирия ще се оттеглят посрани. Като няма пари да си изхранва собствения народ, камоли да финансира военни кампании. Руския часовник слава тиктака на умряло и е въпрос на време да спре завинаги.

16

Анонимен

преди 7 години

Да накажат Русия за ПРЕДПОЛАГАЕМАТА намеса в президенските избори! Е, как да не мразиш САЩ и техните еврейски господари!??? После, русофили сме били, а?

15

Анонимен

преди 7 години

Кво вика тоя - ще пуснат мечката в Аляска, та да им е по-близо да я сритат

14

анонимен

преди 7 години

казвам ви че гмо мозьците ще запалят света вие не вярвате те са *** погенезис за тях всичко е сделка и печалба други категории не сьществуват

13

Bad Company

преди 7 години

Всъщност за Кузя абсолютно нищо не се чува от как безславно си тръгна от Сирия. Нищо чудно и да е потънал ама от ТВ Звезда няма как да разбереш:)

12

Анонимен

преди 7 години

Ей тия ще унищожат Земята, така ми се струва!Щели да сритат Русия?! Така и не си взеха поука от Втората световна!

11

Bad Company

преди 7 години

До pontiв една война не всичко е технология, а по- скоро психика.......-------------Значи ушанките препасват калашниците и бодро скачат да преплуват атлантика за да превземат САЩ?!?!!? :))))))) И после да дочакат Кузя щото по-бързо ще стигнеш Америка с плуване отколкото той:))

10

до 14

преди 7 години

Глупости не искаш вече си си купил билет за предсттоящото шоУ искаш и още как.

9

dghdgjh

преди 7 години

То и един български министер искаше да нашляпа руснаците...По-добре да се съберат с тоя - единият ще нашляпва, другият ще наритва. ;)

8

реалист

преди 7 години

Щом тоя хамерикански сенатор *** значи нещата са наред. Само така. Скоро и други ще заквичат и така трябва. Който се е захванал да дразни руската мечка хубаво не е видял. Учудващо е колко е къса паметта на хамериканците. Не си взеха поука от историята и за това са обречени да я повторят дано само да е на тяхна територия, а не на наша с тези техни свои смешни бази.

7

Bad Company

преди 7 години

До pontiуважаемият сенатор нека обясни как точно си представя, че ще срита *** на Русия--------Няма нужда от война. Свалят цената на петрола-могат го. За русия това е все едно да дръпнеш кислородната маска на тежко болен.

6

Bad Company

преди 7 години

До РуснакЗа разлика от русия в САЩ има работеща демокрация. Имат си перфектни механизми ако президента "полудее" да му сложат усмирителна риза. И русия ще бъде наритана!! Кой каквото е посял.......

5

Анонимен

преди 7 години

Тези сритвания на мечка,която спи не са препоръчителни! Обикновено завършват в къщата на смелчагата,последван от мечката...

4

Анонимен

преди 7 години

При предишното сритване заубиха Крим, дерзайте кравари дорде не върнете Тексас в Мексико ще ви ритат като кофа за смет.

3

Анонимен

преди 7 години

КОЛКО НАПРЕД СА В КОМПЮТЪРНИТЕ ТЕХНОЛОГИИ РУСНАЦИТЕ. БЪРКАТ ИЗ СЪРВЪРИТЕ НА ПЕНТАГОНА И ЦРУ БЕЗ ДА ИМ МИГНЕ ОКОТО. ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ЕВРОПА.

2

Руснак

преди 7 години

Поредна соpocoидна провокация. Тръмп и Путин се разбират перфектно и са в колаборация помежду си, copoсите да си пият хапчетата и да се крият някъде че не им остава много. Деня на страшния съд за тях наближава!

1

Bad Company

преди 7 години

Фуууууууууу, една блага вест днес!