11

optimist

преди 10 години

до 4 - През 7-те дена бях на протестите всяка вечер. Честно ти казвам не съм видял нито един плакат в подкрепа на ГЕРБ, нито някой е викал за ГЕРБ. Единствено Атака си организираха контрапротест, където имаше 50-60 човека симпатизанти.

10

Bibmo

преди 10 години

Нека да им плаща Като няма работа пак Волен ли ви е виновен бе ***?Браво на човекаНякой лев за хляб да имат момчетата и за някое сокче натурално.Ако дойдат да ви ограбят щото нямат пари по-доволни ли ще сте ?

9

Анонимен

преди 10 години

Жалки сте атакисти жалки жалки *** сте вие.Ама една заръка от мен вземайте колкото можете че на следващите избори няма да вземете и 1 % и не знам тогава сидер паша,какво ще прави.

8

win

преди 10 години

АЛО '***" ХОДИ ДА СПИШ МАЛКО НЕ СИ СИ ВЗЕЛ ХАПОВЕТЕ И ТИ! ДАЖЕ И БЕЗ ПИЦАТА ИЗЛИЗАТ ВАШИТЕ ХОРА ЗА БОЙ. А ПАРИТЕ СА ПО 10 КИНТА ЩОТО ВОЛЕН НЕ ДАВА СУХОТО ДЕТО ГО ПРИБРА ПРЕДИ 10 ДНИ! ГЛАДНИ ЩЕ УМРЕТЕ ТАКА ДА ЗНАЕШ!

7

viki123

преди 10 години

Колкото и да отричат, това е истина, виждали сме смс с предложение

6

АЗ

преди 10 години

Да ви приседне пицата, продажници......

5

Гражданин

преди 10 години

Господа политици, виждате ли че истината вече излиза на яве. Показахте и доказахте че сте Нагли, Крадливи и сте ***.

4

Анонимен

преди 10 години

Добре е Орешарски да премести правителството и парламента във Видин или Плевен, където БСП спечелиха и така протестите в София ще се обезсмислят. София не е България и България не е София. Може да си останат Борисов, Фандъкова и Плевнелиев с протестиращите в София и да се радват на взаимната си любов.

3

ЗАПОЗНАТ

преди 10 години

ГЕРБЕРИТЕ ДАВАТ ПОВЕЧЕ ПАРИ ЗА ПРОТЕСТ

2

Iwan

преди 10 години

Левски и Цска, синкаво-червената мъгла, която души българския футбол се е прехвърлила и в политиката. Марш на олигарсите от БГ футбола и Бг политиката! Отборите и партиите трябва да са на народа

1

optimist

преди 10 години

Това се знае. Никой нормален човек не би подкрепил Атака, особено след действията им от последния един месец. Рейтинга и доверието им се срина. Ако на тези избори имаха 7%, то на следващите ще имат 0.7%.