14

stani6 gei mar

преди 11 години

iskame novi izbori

13

тъпчо

преди 11 години

Не се връзвайте на евтини трикове.Искат да успокоят топката защото ги е страх от протести. Договорките с Болния отдаааааааааавна са направени. Утре ще разиграят един голям цирк и в крайна сметка.......правителството ще мине. Имат хиляди варианти да го направят. В момента пиарите на Атака и ДПС обмислят сценката така, та да предивикат по-малко отвращение в електоратите си. Това им е основния проблем за утре и мисля, че ще се справят. Местан е перфектен артист а пък за Волен да не говорим.

12

Анонимен

преди 11 години

Искам тоя долен плъх СтаниШеф да ми обясни с какво очертаващото се правителство е по- добро от това на Тиквата и от това на тройната коалиция?!?

11

Анонимен

преди 11 години

пазар !пазарлъци!какво да се прави - търговия!

10

Nikolay

преди 11 години

Ахх колко си долен, по това да разбираме ли, че при нови избори Борисов ще оглави новото правителство? Май комунстите ги е страх от касирането, не защото е заради както казват "дестабилизация на държавата", а щото им е пределно ясно, че след сегашните им действия разликата в мандатите ще е огромна. (а пък АТАКА едва ли ще се доберат до така желания 4% праг) :D

9

1

преди 11 години

Ето малко хроника на събитията:На 04.12.2012 Станишев казва, че ако Герб не си отиде с мир ще си отиде по друг начин .Следва надуване на сметките за ток ,после протести инспирирани от групировки.Падане на правителството на ГЕРБ.На 28.03.2013 внасяне на сигнал за подслушвания от Станишев .На 30.03 номинация на Орешарски за премиер.През това време активна намеса на Гл.прокурор в полза на БСП.На 08.04. Цветлин Йовчев излиза в отпуск от Президентството и заявява,че се оттегля в полза на проект ,който е несъвместим с длъжността му там.На 11.05 кулминацията с така наречените "фалшиви"бюлетини .На 12

8

ser geia

преди 11 години

strah loze pazi da ...

7

Анонимен

преди 11 години

Еничерът Сидер Ефенди какъв ефект е замислил за утрешното гласуване?

6

Анонимен

преди 11 години

Искааммммм да се возяяяяяя на Марусяяяяяяяя......пъкк :)) хленче серГейчо

5

anakin

преди 11 години

хахахахахах почна се , нали не мислите . че Волен ще бламира бпс-то и бсп-то хахахахаха

4

pileto

преди 11 години

нали беха подменени изборите? Да гласуваме отново така е демократично

3

NIKO11111

преди 11 години

Точно така трябва да направят.Никакво връщане на власт на невестулките от БСП и ДПС.*** долни!А пък ако има нови избори и ГЕРБ и Атака ще вземат повече гласове и ще сформират измъчена, но много по- отговорна и некрадлива коалиция.

2

Анонимен

преди 11 години

Трепери българомразецо Станишев :)

1

Анонимен

преди 11 години

Еми те избирателита на АТАКА едва ли желаят и БСП / ДПС да останат на власт.