59

Анонимен

преди 6 години

От неразумни и юроде, поради що се срамиш да се наречеш болгарин?

58

Анонимен

преди 6 години

България е страна от Третия свят и винаги ще си остане такава - депо за евтина работна рука, икономика нула, пазар за западни стоки и износител на евтини суровини, чистачи и *** за богатите.

57

Безпартиен

преди 6 години

Абе незнам до колко е само от еврофондове, но доста хора и в България гледам се връщат към корените си, а именно земеделието. Последните 4-5 години, не видам никъде да има пустеещи земи (особено Тракия). Всичко се обработва, това е бъдещето, който не го марзи да не си продава земята, която има по наследство, защото тя ни е хранила векове и пак ще ни храни. В момента съм се насочил по специално към малслодайната роза, догодина живот и здраве ще е първа.

56

Анонимен

преди 6 години

Няма да има и кого да газят даже.

55

DOBYR DEN

преди 6 години

CHE TOTOVA BE CELTA.NQMA XORA NQMA DYRJAVI

54

Анонимен

преди 6 години

Накрая май ще останат само великите бизнесмени в България.

53

Анонимен

преди 6 години

Ако бяхме избрали Корнелия Нинова, сега заплатите щяха да са вече 5 хил евро и безработицата щеще да е 2%. Ама ние си избрахме Бойко Борисов.

52

Анонимен

преди 6 години

Трябва са сменим Бойко Борисов с някой друг и заплатите ще станат по 4 хил лева и хората ще почнат да се връщат от чужбина, ще има много работа, ще произвеждаме коли, техника, машини и ще изнасяме в ЕС и ще конкурираме BMW, Mercedes, BOSCH, ще се купуват нашоте стоки пред тях, но проблемът е ГЕРБ, като сменим ГЕРБ с някои дриги и ще станем водеща икономика в Европа.

51

Край

преди 6 години

Богати българи в БЪЛГАРИЯ Ветко Арабаджиев, Людмил Стойков, Валентин Златев, Гриша Ганчев, Д Пеевски, Васил Божков... и още стотици. Познавате ли някой успял колкото тях в чужбина. От Резово до Каварна има няколко хиляди хотела с цена над 1млн. евро всеки. А постигнете го това в чужбина.

50

Анонимен

преди 6 години

България е скапана държава ЗАЩОТО българите са некачествен матриал.Толкова е просто.Избират главанак от Банкя за премиер и Шапкар за президент а после някой им крив.Всички са "разбирачи" ама по кръчмарски.Всеки разбира от всичко ама като дойде бреме да се носи отговорност се свиват по ъглите като мишки.

49

Ще кажа само

преди 6 години

В Румъния вече се мръщят на 1000 евро заплата!

48

Край

преди 6 години

Ако искате да станете богати - по вероятно е да стане в България. Ако искате да станете добре осигурен служител или работник - по вероятно е това да стане в чужбина. Истински богати българи се появиха последните 30г. в България а не в чужбина.*** те не станали богати честно ами щото... А в чужбина честно ли се забогатява? В тая игра няма честно - важен е резултата.

47

Кратун

преди 6 години

Продължение:Еврофондовете имаха за цел да стимулират и развият индустрията и селското ни стопанство. Само че те бяха заровени в земята под формата на пътища, спортни зали, стадиони, къщи за гости за лично ползване на собственика и прочие неща, от които няма никаква възвращаемост. Да не споменаваме че вероятно около 40% от парите бяха директно откраднати чрез нагласени търгове със избрани участници и космически цени. След 1989 българският народ направи грешката да остави комунистите на власт.

46

Влади

преди 6 години

Знаете ли колко инженери и подготвени висшисти бяха натикани във фирми на назначени бизнесмени все на някакви мижави работнически длъжности. Зер, според новия бизнесмен, бивш комунист( най-много със средно) инженерите са търтеи, важни са бачкерите. Така се унищожиха много специалисти, заради борбата за хляб. Младите от тях завинаги се махнаха от страната на Златките и парт.секретарите с подарени бизнеси. Сега тия бизнесмениреват и внасят хора от майната си.Но не дават заплата на българите.

45

Анонимен

преди 6 години

Е то останаха ли умни и перспективни млади в тази комунистическа помийна яма?

44

Алекс2

преди 6 години

Ей като ми хвалите толкова Гермавия гледайте да не налетите на някой мигрантин щото ке ви сцепи знаете какво ! От дома по хубаво няма бе *** жалки ! България е една ! Майна Ви Райна...седете си на евраците и не ни мислете...

43

Тъпанар

преди 6 години

До 8 / Ленин/Приятел! Ти верно ли? Напуснали БГ заради климата а не за пари? Егати! Не очаквах о.ли.го.френията да стигне такива нива... А ти и деца имаш...Т.ъ.п.ак

42

Анонимен

преди 6 години

Златният милиард, а спрямо останалите страни от континента Европа в кой милиард сме? Да и аз се чувствам щастлив сравнявайки държавата със Сомалия, но в Европа с тези държави ли да се съревноваваме? Така си мислят мутрите, да има хляб там и по некое кюфте за робите да не се бунтуват много, много... Вече има интернет, не може да се говорят такива неща за изгнилия запад, че умирали от глад и тук било супер зад трите реда телена мрежа!!!

41

WtF

преди 6 години

Тази медия и тя фалира .

40

Край

преди 6 години

В България вече живеят и доста чужденци - що ги намирате за много по-глупави от вас. Лео Бианки, Едуардо Миролио и ...