Снимка: IStock

Не би било лято без малко драма, нали така? Тази година обаче Космосът носи със себе си малко повече от необходимото, защото Меркурий навлезе в ретроградната си фаза на 18 юни и чак на 12 юли излезе от нея. Дори и да не вярвате в астрологията, вероятно знаете всичко за проблемите, които предизвиква тази фаза на планетите. Особено на Меркурий.

Повечето от нас усещат този период доста по-силно и смятат, че негативните им емоции са много повече от позитивните. За щастие, това най-накрая приключи и ще можем да си отдъхнем. В астрологията Меркурий е планетата на комуникацията и познавателната функция. Когато се наблюдава ретроградно движение, тя не функционира по начина, по който трябва, което означава, че връзките често се разпадат, разговорите не са на ниво, а грешките се

В крайна сметка Меркурий буквално управлява начина, по който мислите и обработвате информацията. Ето защо е добра идея да помислите добре преди да направите нещо по време на ретроградния период на планетата. Разбира се, има и положителна страна – ретроградният Меркурий ни дава възможност да преразгледаме и преосмислим ситуациите, в които се намираме.

Всичко това обаче остава в миналото, защото на 12 юли, точно в 16:26 ч. Меркурий излезе от ретроградната си фаза и животът отново тече нормално. Ето какво означава това за вашата зодия.

Овен

Започвате да получавате по-ясна представа за това какво иска сърцето ви. Приемате най-дълбоките си нужди, признавате болката и се опитвате да се излекувате от нея. Разбирате, че няма нужда да потискате желанията си и се вслушвате в шестото си чувство, що се отнася до любовта. Не се притеснявайте да започнете нещо ново, ако усещате, че това е правилният път за вас.

Телец

Знаете какво трябва да кажете, но все пак си има място, време и начин за поднасяне на всеки израз. Не е нужно само да изречете думите, а трябва съобщението ви да стигне до хората. Затова е добре да помислите за въздействието на казаното, защото то има силата да променя съдби.

Дали е добре Раците да си дадат почивка и как този период повлиява на останалите зодии, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase