14

Tъпuuu

преди 3 години

Tъпaнu, няма такова нещо като ретроградно движение на планета.

13

Анонимен

преди 3 години

Да ви таковам в журналистите...

12

11

преди 3 години

Аве не свършиа ли тея глупости, ве, а стига идиотии ве!

11

Приятел

преди 3 години

До Чичо #10-Чичо Боко ,*** си!Веднага и завинаги.Никому не си нужен , освен на прокурора /без Каскета/.Рано или късно ще влезеш в затвора.Всички като теб чичо Боко, свършват като бившия ти шев Тато и като приятеля на Тато-Чаушеско.Времето ти изтече чичо Боко ,пътник си.

10

Анонимен

преди 3 години

Izmislotini

9

Възмутен

преди 3 години

Ретроградния Меркурий!Дайва и простотиите ви да...!В 21 век когато няма нищо неоткрито и неизследвано до атом и елементарни частици ни занимавате със средновековни отживелици Меркурий.зодии.врачки..предсказания!Пфуу Дайва невежите ви да...!!!

8

Чичо

преди 3 години

Ще си отдъхнем, ако *** на площада спрат да се събират. Просто не мога да разбера, как е възможно да съществува толкова *** народ като нашия, дето не прави връзка с главния мозък въобще - може ли в условия на корона и задаваща се криза да се опитваш да сваляш правителството?! Или се опитват да докажат, че може и по-зле?!

7

Пушкин за Радев

преди 3 години

Владетел слаб, глава лукава,конте плешиво и лентяй,съгрян от ненадейна слава,царуваше над моя край.А злият цар стрели безбройс отровната стрела намазаи на съседите си тойизпрати гибел и омраза.

6

ГНЕВЕН

преди 3 години

Ще си отдъхнем когато дон Барба Ганьос ,Каскета ,Сокола ,Шиши и цялата Хунта влязат за дълго в затвора.А жалките антонтодоровци ,томабиковци,спасгърневци ,гошохаризановци и курника от теменужки ,десита ,николинки и разните кърджалийски пу... бъде пръснат по селата , от където дон Ганьос ги докара и ги направи министри ,без да знаят дори на какво са. министри.

5

Анонимен

преди 3 години

Абсолютни глупости!

4

Репичка

преди 3 години

Ретроградния Меркуриев пеерасин ще ви го нахендри стократно

3

Анонимен

преди 3 години

Вижте какви протести натвори този ретрограден меркурий, ей!

2

питам за едни далаве

преди 3 години

А Ретроградния Шкаф и каскет кога ще си заминат?

1

123

преди 3 години

Сега идва ретроградния Сатурн.