Снимка: iStock/Christina Radcliffe

Великден наближава. В последните години е много модерно дамите да си правят тематичен маникюр за празниците. Знаем, че маникюрът е важна част от визията и винаги прави голямо впечатление. Ето кои са най-хитовите идеи за маникюр за Великден, според британския "Cosmopolitan".

Флорални нокти
 
Великден е най-големият празник през пролетта, а цветята са основен символ на сезона. Ако искате нещо по-различно от традиционните зайци, яйца, пилета, заложете на този свеж пролетен маникюр. Нека за основа се използва бяло, безцветно, бледорозово или бледосиво. И върху ноктите да бъдат изрисувани красиви цветя в пастелни цветове - пастелно розово, пастелно жълто, пастелно лилаво, пастелно синьо, пастелно зелено, пастелно оранжево. Такъв маникюр стои много свежо, сладко и е в тон с пролетта. Освен това, флоралните мотиви превзеха 2024 г. и сте в крак с тенденциите.

Заешка мания
 
Това е за любителите на класиката. Заекът е основен символ на Великден и трябва да присъства и при маникюрите за празника. Заложете на нещо по-нестандартно и забелязващо се - не само на заешки уши или муцуна на заек. Нека на всеки нокът има нещо различно. Например, на единия нокът да има физиономия на заек, на другия - главата и ушите му, на третия - да се вижда цял заек с тялото и опашката му, на четвъртия - да има оранжев морков, на петия - заек в кошница и т.н. Или пък да бъдат изрисувани различни цветове зайци на различните нокти - един бял, един кафеникав, един сив, един, който е в бяло и черно и т.н.
 
Останалите и снимките - вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase