Снимка: Getty Images
fallback

 Лиъм Пейн почина през миналата седмица.

31-годишният певец, който беше част от момчешката група One Direction, падна от тераса на третия етаж на хотел в Буенос Айрес, Аржентина.
 
Момчетата от групата написаха общо послание и го разпространиха в социалните мрежи, за да се сбогуват с колегата ги.
 
Но Луи Томлинсън, Зейн Малик, Хари Стайлс и Найъл Хоран споделиха и отделни послания в профилите си в Instagram.
 
Луи постна снимка, на която с Лиъм се гушкат на концерт.
 
"Повече от съкрушен съм да пиша това, но вчера загубих брат. Лиъм беше някой, на когото се възхищавах всеки ден, толкова позитивна, забавна и добра душа. За първи път срещнах Лиъм, когато той беше на 16 г., а аз на 18 г., и мигновено бях изумен от гласа му, но по-важното, с течение на времето имах шанса да видя милият брат, за когото копнеех цял живот.
 
Лиъм беше невероятен автор на песни със страхотен усет за мелодия, често говорихме да се върнем в студиото заедно, за да опитаме да пресъздадем химията на писането, която изградихме в групата.И за протокола, Лиъм, според мен, беше най-важната част от One Direction. Неговият опит от ранна възраст, перфектният му тон, присъствието му на сцената, дарбата му за писане. Списъкът продължава. Благодаря ти, че ни оформи, Лиъм.
 
Съобщение за теб, Лиъм, ако слушаш:
 
Чувствам се повече от късметлия, че те имах в живота си, но наистина страдам от идеята да кажа сбогом. Толкова съм благодарен, че се сближихме още повече откакто сформирахме групата, говорехме по телефона с часове, припомняйки си всички хиляди невероятни спомени, които имахме заедно - това е лукс, който мислех, че ще имам с теб за цял живот. Бих се радвал отново да споделя сцената с теб, но не беше писано.
 
Искам да знаеш, че ако Беър някога има нужда от мен, аз ще бъда чичото, от който се нуждае в живота си и ще му разкажа истории за това колко невероятен е бил баща му. Иска ми се да имах шанса да се сбогувам и да ти кажа още веднъж колко много те обичах.
 
Пейно, моето момче, един от най-добрите ми приятели, брат ми, обичам те, приятел. Спи спокойно", написа той.
 
 "Аз съм наистина съсипан от смъртта на Лиъм. Неговата най-голяма радост беше да прави другите хора щастливи и беше чест да съм до него, докато го правеше. Лиъм живееше напълно отворен към света, показваше какво чувства в сърцето си, имаше енергия за живота, която беше заразна. Той беше топъл, подкрепящ и невероятно обичащ. Годините, които прекарахме заедно, завинаги ще останат сред най-ценните години в живота ми. Той винаги ще ми липсва, моя прекрасен приятел.", написа Хари Стайлс в Instagram.
 
 
Снимките и останалите послания вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Ваклуш Толев

преди 1 час

Абе какви момчета са тия ,по-скоро моми!

9

Анонимен

преди 1 час

До Оффф - А не не не ... нека не се мълчи. Сега ще го издигнт като идол. Трябва да знаят децата, че не става за такъв.

8

Анонимен

преди 1 час

До Анонимен 3 - Am ... миля, че бяха голям хит преди 13-14 години, но щом ти казваш ...

fallback