Снимка: Getty Images
fallback

В часовете преди смъртта си на 16 октомври Лиъм Пейн сподели в Snapchat най-интересните моменти от ваканцията си в Буенос Айрес. По-малко от час след като публикува последната си снимка, се появиха съобщения, че е починал след падане от балкон. Пейн си отиде едва на 31 години.

Oще по темата
Той почина, след като падна от няколко етажа в хотел в Буенос Айрес. Местната полиция разследва причината за смъртта му и ще бъде извършена аутопсия.

Британският музикант беше в Аржентина поне от началото на октомври, когато посети концерта на бившия си колега от групата One Direction Найл Хоран в столицата.

На снимките в Snapchat, споделени на 16 октомври, усмихнатият Пейн, който наскоро бе подписал договор и за нов проект на Netflix, изглеждаше в добро настроение и развълнуван за бъдещето.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 2 часа

Едно последно надрусване преди здравата работа е бело.

6

Анонимен

преди 3 часа

И тук в България скоро една млада жена се самоуби на 31, защото търсеше помощ за депресията си, а скапаната държава искаше да я "хоспитализира" в психиатрия. И тя предпочете смъртта...

5

бахти Супермена

преди 3 часа

Паднал от няколко етажа? Това е интригуващо? Пробвал от втория, не става, качил се на четвъртия и пак скочил и така до финалната права.

fallback