Снимка: Getty Images
fallback

Съобщава се, че принц Хари и Меган Маркъл са закупили нова европейска ваканционна къща, след като крал Чарлз III ги е изгонил от вилата в английската провинция – Frogmore Cottage.

Сайтът Page Six потвърди, че херцогът и херцогинята на Съсекс са се сдобили с имот някъде в Португалия, където роднините на Хари – принцеса Юджийн и нейният съпруг Джак Бруксбанк – също притежават ваканционно имение.

Счита се, че новият имот на по-малкия брат на принц Уилям се намира на север от Лисабон, където е и къщата на братовчедка му.

Според медиите този имот може да даде златна виза, позволяваща на родената в САЩ бивша актриса Меган Маркъл да има достъп до 26-те страни от Шенген в Европа, включително Италия, Испания и Гърция, без ограничения.

Цялата статия четете в Тaloto.bg

ИзточниTialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Иван

преди 2 часа

"Според медиите този имот може да даде златна виза, позволяваща на родената в САЩ бивша актриса Меган Маркъл да има достъп до 26-те страни от Шенген в Европа, включително Италия, Испания и Гърция, без ограничения" - с американски паспорт НЯМА ограничения в ЕУ.

5

Анонимен

преди 3 часа

А откъде приходи...?? Ааааа забравих, че продадоха цяла книга.......

4

Анонимен

преди 3 часа

Тези нали щяха да живеят в Канада?!? Още тогава се чудех, ако имаш избор къде да живееш, с какъв акъл би избрал Канада! Както и предполагах изкараха няколко месеца, и се преместиха в Калифорния, сега и от "рая" Калифорния бягат.

fallback