Снимка: БГНЕС

Карди Би навърши 32 години на 11-и октомври. Рапърката показа как е прекарала своя личен празник и очарова феновете с визията си.

Виждаме, че за своя рожден ден певицата е заложила на дълга розова рокля с мрежеста цепка, която се спуска от деколтето чак до пръстите на краката. Роклята е в бонбонено розово и така Карди изглежда като истинска принцеса.
Освен това, звездата показва, че Барби модата все още е на почит и е толкова актуална през 2024 г., колкото беше и през 2023 г. Карди Би позира на фона на красиви червени цветя.
 
На втория кадър тя е с трите си деца и те позират край розови и червени букети. Вижда се, че 6-годишната ѝ дъщеря Кълчър и 3-годишният ѝ син Уейв са облечени много стилно. А там изпълнителката гушка новороденото си бебе. То се появи на бял свят през септември. Бебето е облечено в розово и бяло. Има още няколко снимки, на които се вижда как рапърката гушка бебето си.
 
"Не мога да благодаря достатъчно на всички мои най-добри приятели и братовчеди от социалните мрежи. Всичката любов, която ми изпратихте и всички постове, които направихте, чрез които да ме отпразнувате, никога не биха останали незабелязани! Вие всички наистина сте едно на милион!", написа звездата.
 
Още по темата и снимките вижте в teenproblem.net

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase