Снимка: Getty Images
fallback

Ирина Шейк леко повдига завесата около живота със седемгодишната си дъщеря Леа Шейк Купър.

В една от последните си публикации в Instagram 38-годишният модел, която споделя момиченцето си заедно с Брадли Купър, сподели две непоказвани досега негови снимки.

Публикацията включва любими моменти на Шейк от изминалите седмици, в които тя се е влюбила и е искала да ги сподели със своите фенове. Всичко започва с нейното куче, Фъстък, както и множество пейзажни снимки. На една от тях, направена на красив залез, се вижда как Леа стои на плажа, гледайки към разбиващите се вълни. Момиченцето е облечено в цветни шорти, синя блуза и пухкава бяла шапка.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Показват си ги

преди 1 час

Това е филма на ужасите, който всяка жена иска заиграва неволно, търси и приема мъжка субстанция инжектирана някъде по тялото и отглежда от зародиш някакъв плод тази своя мини версия си за да я прати да функционира по белият свят. Но си я държи близо. Както три поколения баби ходещи по улицата. Баба майка и внучка, като последната по ужасеният поглед се вижда че разбира в какъв безнадежден филм са я вкарали. Старост нерадост, но трите ще изиграят ролята си без да имат избор и свободна воля.

1

Анонимен

преди 5 часа

Приятни сънища!

fallback