Снимка: Нова тв
fallback

Бедстващото племе на Дръзките постигна първата си победа в битките за територия в "Игри на волята". След една седмица, прекарана на Стопанството и две на Брега на отчаянието, Сините най-накрая успяха да завоюват Резиденция и да се отдадат на лукса.

Преди старта на играта, войникът Димитър от Гордите беше изпратен в изгнание на Блатото, а неговото място зае бившата членка на Силните - Миряна.

Сблъсъкът между трите племена даде шанс на новите капитани на Зелените, Сините и Жълтите -  Силвия, Микяй и Мартин, да докажат своите лидерски способности в битка. Въпреки натрупаната преднина, Силните не разпределиха правилно постовете си и позволиха да бъдат изпреварени. Победата се реши на финалното препятствие, където баскетболистката Десислава подреди сложния пъзел преди своите конкуренти Мартин и Караолис.

Втори завършиха Гордите, за които остана Стопанството, а Силните трябваше да се задоволят с Брега на отчаянието.

Сътресенията в племената на Гордите и Силните продължиха и след края на териториалната битка, а кандидатите за власт в двете племена - Кралев и Раду, направиха поредни крачки към постигането на своите цели.

Днес предстоят нови две вълнуващи индивидуални битки. Едно капитанско решение ще изненада всички, а още един от изгнаниците ще получи шанс да влезе в голямата надпревара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 31 минути

Никой Не гладува -всички ядът -кви джанки кви 5 лева ? И се къпят ,косите им чисти дори на блатото . Пък в "дръзки,ала с Връзки" жените и светлин едвам си влачат дебелите допета .Единствено Павел в този сезон Поне е интелигентен и приятен човек -другите са Отвратителни кой от кой по -като почнеш от кравев и тн ...та до раду

20

тъжно ми е

преди 1 час

До До тъжно ми ефакт е, че има много реклами, но не е това темата на разговораникога не съм гледал бг тв формати, но това ме спечели с неочаквани обрати, предложения от водещите и коалиции.. българина си мисли, че е над нещата и всичко е "нагласен" "театър" и прочие и много ги разбира.. познавам хора от игрите, бил съм и на кастинг / бедна ви е фантазията нивото на трудност.. както казах, в кръвта като си овчар и коментарите ти са също толкова селски

19

Анонимен

преди 4 часа

Гледайте на тези предавания като на театрални постановки.. И там се знае как ще свърши, ама пак се гледа..

fallback