Снимка: ЕПА/БГНЕС
fallback

Мелания Тръмп, съпруга на Доналд Тръмп и бивша първа дама на САЩ, публикува видео в социалните мрежи, с което защитава предишната си работа на модел.

"Защо съм горда от голите си снимки като модел? По-належащият въпрос е: Защо медиите избраха да фокусират вниманието в моето празнуване на човешката форма в модна фотосесия?", казва тя каза във видеото, публикувано на X и пита: "Вече не сме ли в състояние да оценим красотата на човешкото тяло? През цялата история майсторите художници са почитали човешката форма, предизвиквайки дълбоки емоции и възхищение. Защо заставам гордо зад работата си на гол модел? Защото трябва да почитаме телата си”, продължава поста си Мелания.

Голите снимки на бившата първа дама не се дискутират за първи път. Те бяха част и от кампанията през 2016 година., когато New York Post публикува тогава няколко нейни кадри, заснети през 1995 г. за вече несъществуващо френско мъжко списание. Британска корица на GQ от 2000 г., в която родената в Словения Мелания беше снимана в самолета на Тръмп, също се появи отново по време на тази кампания.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melania Trump (@melaniatrump)

 

Фотограф на снимките е Антоан Вергла. Пред ABC News той сподели, че Мелания е настояла да не се снима "напълно гола" по време на фотосесията. "Тя беше много сдържана. Определено не беше човек, когото бихте видели в нощни клубове или да излиза много. Вергла определя госпожа Тръмп като “земна” и “мила” - епитети, които нямат нищо общо с персонажа, който се опитват да ѝ изградят някои американски издания.

Мелания и Доналд се ожениха през 2005 година. Тя е третата и засега последна съпруга на бившия американски президент. Любопитно е да се отбележи, че всички бившите съпруги на Доналд също са модели - Ивана Зелничкова и Марла Мейпълс.

По-късно тази година се очаква да излязат и мемоарите “Мелания” на славянката.

 

 

For the people clutching their pearls because Hunter Biden engaged in sex & paid for it, your hypocrisy is astounding. Donald Trump used campaign funds to pay for sex with a Porn Star & Playboy Bunny. There are also nude pix of Melania & pix of her engaged in sex & she was paid. pic.twitter.com/PZZMkbzypy

— Jules Morgan 🧸 (@glamelegance) July 20, 2023

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Straight

преди 1 час

Много добре! Значи голите тела и атрибути на жените са екзистенция на мъжете. Следователно, Тръмп не е гей, като руските пyтaнгeнcи.

24

Анонимен

преди 1 час

Бай Дончо Порнографа влачи *** ,откакто се е родил...И си пее:Все попадам аз на пр.....,зная ,че пр....си и ти...Белинска му работата на развратния старчок....

23

Ами да

преди 3 часа

Преди 30 години няма от какво да се срамува. Само сега баба Мелания да не вземе да се снима гола, че ще сънуваме кошмари после.

fallback