Снимка: Getty Images
fallback

Принц Джордж, най-големият син на Кейт Мидълтън и принц Уилям, предприе първия си полет като пилот. В последния ден от училищната ваканция той прекара един час с инструктор на летището White Waltham.

Изключение е направено за 11-годишния принц, тъй като обикновено пилотирането е достъпно едва от 16-годишна възраст. Родителите наблюдавали полета на сина си. „Джордж е само на 11 години, но сега е подходящият момент да започнете.

Кралското семейство има горда традиция да лети със самолет и изглежда, че Джордж е следващият на опашката. Родителите му гледаха как Джордж лети от безопасна платформа, но той летеше с инструктор и го хареса“, каза вътрешен човек.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 21 часа

Баща му е пилот и Джордж явно изпитва естествено влечение към тази професия. Само че много от рано са се заели да го обучават! Оставете детето да порасне и да има детство!:(

5

Анонимен

преди 23 часа

Крале, принцове и подобни, са отживелица и само където народът ги хрантути и дундурка.:))

4

Анонимен

преди 23 часа

А и тези ли започнаха да газят закона и правилата, откъде накъде ще има изключение за Джордж. Света потъва заради ей такива изпълнения. Не може заради дадена позиция в обществото да се прави изключение. Отвратително е

fallback