Снимка: Getty Images
fallback

Супермоделът Клаудия Шифър изглежда зашеметяващо в компанията на дъщеря си Клемънтайн. Двете блондинки се появиха заедно на корицата на списание Pop. Красавиците, които си приличат като сестри, позират в съвпадащи тоалети в черно.

Супермоделът споделя 19-годишната си дъщеря Клемънтайн със своя съпруг от 22 години – британския продуцент и режисьор Матю Вон. Двамата имат общо три деца, като освен на Клемънтайн са горди родители на 21-годишен син на име Каспар и на още една 14-годишна дъщеря, която носи името Козима.

От новата корица се вижда, че дуото майка-дъщеря споделя удивителна прилика. На кадрите двете носят сходни ансамбли – черни топове, а дългите им руси коси са оставени да падат свободно.

Снимки на Клаудия и дъщерите й вижте  в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

isabella ethan

преди 1 ден

Казвам се Моналиса Ландек. От изобилие от радост, сърцето ми говори високо за Д-Р АПАТА. Той дойде да ме спаси, когато животът ми беше съсипан в продължение на месеци. Любовникът ми ме изостави заради друга дама и дори не знаех, че той контролира ума и хипнотизира. Направих всичко възможно, за да го върна, но без резултат. Той отиде извън града с дамата и никога повече не го чух или видях. Търсех помощ в интернет, когато прочетох как Д-Р АПАТА помогна на други жени, които имаха същите проблеми. Свързах се с него и той ми каза всичко, което трябва да се направи, което и направих. Точно както то

4

Ужас

преди 1 ден

Модел, който си настъпва краката, вървейки, и със седалищни части като на калмицка овца.

3

Трябваше да са

преди 1 ден

С БлуНейви нюанс на синьото

fallback