Снимка: БГНЕС
fallback

Приянка Чопра показа как е прекарала лятото си.

Индийската актриса за пореден път удиви феновете с фигурата си и доказа, че годините изобщо не ѝ личат. 42-годишната звезда публикува в профила си в Instagram серия семейни кадри от лятото. Виждаме, че със съпруга ѝ Ник Джонас са били на яхта и са се наслаждавали на слънчевото време. На първата снимка се вижда как Приянка лежи на яхтата, пече се, по бял бански от 2 части със сиви ивици е. Тя носи и бели слънчеви очила, а на заден фон се вижда Ник.
 
Индийката позира и по риза на яхтата.
 
Има и снимка, на която тя се е облегнала на певеца, по тъмночервен бански от 2 части е и пак омайва с перфектната си форма. Виждаме ѝ как си играе с дъщеря си Малти Мари, както и как лежи на яхтата по червения бански. Освен това, Чопра позира по изящна бяла рокля пред замък. Има и няколко кадъра на Малти Мари - момиченцето се любува на водата. Както и снимка на Ник, на която той свири на китара. Актрисата е отбелязала, че кадрите са от Южна Франция.
 
"Перфектната пауза с любовите на моя живот. Сега... Готови, старт!", написала е тя към снимките.
 
Още по темата и снимките вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 2 дни

И ние имаме приянки чопри, някой дори много по-хубави от тая.

12

Цуни Микура

преди 2 дни

перфектно тяло ?!? Ама вие сериозно ли? С тея провисналци ? Ако имаш пъп между гърдите си далеч от перфектното тяло. И баба Вуна е така, но не се хвали.

11

Анонимен

преди 2 дни

Ромката е с дота поувиснало виме.

fallback