Снимка: БГНЕС

Австралиец от британски произход, който се смята себе си за таен син на крал Чарлз III и съпругата му Камила, каза, че дъщеря му много прилича на Уелската принцеса Шарлот - дъщерята на принц Уилям и Кейт Мидълтън, пише "Дейли стар".

Саймън Чарлз Дорани-Дей е роден през 1966 г. и е живял в Портсмут. Той никога не е срещал майка си или баща си и е израснал в приемно семейство, което според него имало връзки с кралското семейство. Баба му, която е работила в съда, увери, че в действителност неговите тайни родители са бъдещият крал Чарлз III и кралица Камила.

Сега австралиецът заяви, че физическата прилика на дъщеря му Мериам и принцеса Шарлот е ново доказателство за връзката му с монарха.

"Поглеждайки критично към ситуацията, човек не може да не забележи колко си прилича Мериам на Шарлот, нали? Може дори да се каже, че това е доста показателно" написа Дорани-Дей на страницата си в социалната мрежа Х.

Преди това той за пореден път заяви, че истинският баща на принц Уилям е принц Едуард, най-малкият син на Елизабет II и принц Филип. Австралиецът е убеден, че той е имал връзка с принцеса Даяна, майката на принцовете Уилям и Хари.

През септември 2022 г. Дорани-Дей каза, че се е почувствал обиден, когато монархът е дал на Уилям титлата принц на Уелс. Според австралиеца получаването на нова титла от сина на краля било "като удар в лицето".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase