Снимка: Getty Images

Ако ви липсваха впечатляващи моменти на червения килим, наградите на MTV винаги са насреща. За разлика от формалните събития на Холивуд като „Грами“ или „Оскар“, видеомузикалните награди са мястото, където артистите захвърлят настрана предпазливостта и възприемат по-бунтарски и смел подход към вечерното облекло. От месната рокля на Лейди Гага до булчинската на Бионсе, скучните моменти липсват и тази година не беше по-различна.

Основна тема на вечерта бяха драматичните бели рокли, носени от Кейти Пери, Анита, Сабрина Карпентър и Лиза от Blackpink, които бяха всичко друго, но не и скромни. Домакинът на вечерта, Megan Thee Stallion, обаче зашемети в превъзходна черна рокля от колекцията на Nicole + Felicia. Друг забележителен представител беше Чапъл Роан, която внесе царствена атмосфера с ренесансовия си външен вид.

Самата вечер беше белязана от присъствието на Тейлър Суифт и историческата ѝ победа, с която тя успя да задмине кралицата Бионсе. 34-годишната попзвезда спечели седем награди, с което общата ѝ колекция набъбна до 30. Така Суифт бе провъзгласена за най-печелившия солов изпълнител в историята на видеомузикалните награди на MTV. Бионсе има 26 награди, включително и почетната ѝ статуетка.

Цялата статия и снимки от събитието четете и вижте в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase