Снимка: ЕПА/БГНЕС

Много секси жени постоянно взривяват телефона на Бен Афлек, но актьорът все още се въздържа от това да ходи по срещи и да създава нова връзка.

През август стана ясно, че Дженифър Лопес е подала документи за развод с него. Двамата вдигнаха 2 сватби през лятото на 2022 г., а скоро стана ясно, че през април тази година звездите са се разделили. Появиха се слухове, че Бен излиза с актрисата Кик Кенеди, но после това бе отречено.
 
Сега става ясно, че самият Афлек си е забранил да ходи по срещи с жени, докато разводът с Джей Ло не бъде официализиран.
 
"Той наистина иска да започне отново да се забавлява, и има толкова много секси жени, които взривяват телефона му, но той спира плановете за срещи. Той не може да рискува да разстрои Джен. От негова гледна точка е разочароващо, че той е спрян от това да се забавлява, но не може да рискува. Той се надява, че тя ще иска да приключи с развода бързо, но тя може лесно да го проточи, ако той направи нещо, което да я предизвика.", поясни източник на "Heat".
 
Още за страховете му четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase