Снимка: Getty Images

Нов сезон – нова визия! Това обикновено е мотото на повечето от нас, дамите, когато искаме да оправдаем радикална промяна във външния си вид. Другата причина я знаете – твърде тежка раздяла, която ни кара да направим нещо различно със себе си, за да се отървем от спомените за бившия любим. И най-често на промяна се подлага прическата, тъй като не е твърде рисковано, има множество стилове, от които да опитаме и лесно расте, което ни позволява да се върнем в изходна позиция след месец-два.

Но понякога промяната е просто това – промяна! Не е обвързана с тежко събитие в живота, нито пък е направена с цел да се забравят отминали спомени. Напротив – понякога промяната по-скоро ни напомня на миналото, какъвто е и случаят с Виктория Бекъм. Тя нито преминава през раздяла, слава богу, нито посреща нов сезон, макар есента да чука на вратата. По-скоро съпругата на Дейвид реши да ни напомни за едно по-безгрижно и хубаво време, когато беше част от известната поп група Spice Girls.

Преди няколко дни 50-годишната дизайнерка се похвали с нова прическа – лоб с дължина до рамото. Виктория показа визията в серия от снимки, публикувана в профила ѝ в Instagram, от скорошното ѝ пътуване до Вегас, където отпразнува рождения ден на сина си Ромео заедно с част от семейството.

Прическата можете да видите в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase