Снимка: БГНЕС

Нина Добрев се обясни в любов на гаджето си - Шон Уайт. А повод за това стана неговият рожден ден.

Американският сноубордист навърши 38 г. на 3-и септември. Актрисата от български произход качи серия кадри с любимия си в профила си в Instagram и сама отбеляза, че ѝ е било трудно да подбере само няколко, като се има предвид, че двамата са заедно вече близо 5 години.
 
Първо виждаме как двамата са по зимни палта и се прегръщат на фона на красива природа. Има и кадър, на който влюбените играят на карти. Четвъртата снимка направи голямо впечатление на феновете.
Там Нина е по дълга рокля с флорални мотиви, Шон е с черен костюм и бяла риза. Те са седнали на пейка сред омайна природа и се целуват.
 
Виждат се още сладки и забавни селфита, как двамата празнуват и са в ресторант.
 
Последният кадър също се хареса на почитателите. Там Добрев и Уайт си правят селфи на плажа. Актрисата е по цял бански в черно с бели кантове. Сноубордистът пък е по бяла риза. И двамата са със слънчеви очила.
 
"Толкова е трудно да преминавам през снимки от години и да ги сведа до тези, които да постна за твоя рожден ден. Има прекалено много снимки, прекалено много приключения, прекалено много смях, прекалено много сладки моменти, прекалено много сладки моменти, прекалено много пътешествия, прекалено много вътрешни шеги, прекалено много спомени и, разбира се, прекалено много снимки, които са прекалено неподходящи за публикуване. Обичам те прекалено много, рожденико!", написала е Нина към публикацията си.
 
Още по темата и снимките вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase