Снимка: Getty Images

Новият филм на приятелите - холивудски звезди Джордж Клуни и Брад Пит беше направен на пух и прах от критиците, които го определиха като „объркан“,  "глупав", "недовършен" и „непоносима комедия“.

"Вълци", филмът на Apple TV+, който имаше рекорден бюджет от 200 милиона долара, трябваше да дебютира по кината на 20 септември, но ще излезе само на стрийминг. Лентата проследява дваматата колеги от "Бандата на Оушън" докато те са принудени неохотно да работят заедно като ченгета, за да „поправят“ проблем, който възниква, когато престъпница се събужда с мъртъв 20-годишен, с когото е имала връзка за една нощ.

Но критиците казват, че филмът е напът да се провали, като някои от тях го заклеймиха като „глупав студентски филм, който прилича на ранните филми на Гай Ричи“.

Кинокритикът Роби Колин от The Telegraph нарече филма „объркан“, като написа: „Джордж Клуни наскоро се оплака, че Куентин Тарантино не го смята за филмова звезда. Ако прави повече филми като този, Клуни скоро ще докаже, че Тарантино е прав."

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase