Снимка: БГНЕС

Дуа Липа изпраща лятото по подобаващ начин.

29-годишната певица показа нова серия кадри в Instagram и отново омая феновете с визия. На първата снимка виждаме как звездата се забавлява със сестра си Рина Липа и приятелки. Момичетата са облечени в черно и позират край палми вечерта.
 
Дуа е по къси черни кокетни гащички - с надиплени елементи, както и изрязано потниче. Тя показва перфектната си форма, но и, че е модна икона - гащичките са в кокетен стил, който е модерен от началото на 2024 г. Третата снимка също направи голямо впечатление.
 
Там изпълнителката позира на надуваема звезда в инфинити басейн. Тя е по изрязан лъскав син бански, а до нея в басейна е приятелят ѝ Калъм Търнър. Почитателите пишат, че двамата са много сладка двойка. След това има клип от празненството по повод рожедния ден на Липа, който беше на 22-и август. Вижда се как тя получава торта.
 
Петият кадър също омая последователите на звездата. Там тя отново е модна икона и показва, че залага на кокетната мода. Дуа позира на плажа по мрежест потник в светложълто, който е украсен с плетени розетки и зелените им листенца. Знаем, че розетките са сред основните елементи на кокетната мода и са голям хит повече от година насам. Потникът наистина стои много сладко.
 
Още по темата и снимките вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase