Снимка: Getty Images
fallback

Ако драмата между Брад Пит и Анджелина Джоли ви е залипсвала в последните дни заради засенчването ѝ от развода между Дженифър Лопес и Бен Афлек, не тъгувайте повече. Любимите ви герои се завръщат с пълна сила, този път на филмовия фестивал във Венеция. Точно така – Брад и Анджи ще бъдат заедно на едно и също място по едно и също време, което е сигурна рецепта за скандал.

Но организаторите на фестивала са се погрижили събитието да премине по най-спокойния възможен начин, като са създали условие, при което бившите съпрузи да присъстват. Оказва се, че Джоли и Пит нямат право да се срещат при каквито и да е обстоятелства, за да се избегне рискът от пререкания и напрежение.

Анджелина вече кацна в Италия, където ще промотира новия си филм – „Мария“, разказващ за оперната прима Мария Калас. Под вещата режисура на Пабло Ларайн, актрисата влиза в главната роля и преминава през шестмесечна вокална тренировка, за да усъвършенства поне част от пеенето на Калас. Оказва се, че Джоли пее на живо във филма, а Ларайн дори я поздрави за напредъка, който е постигнала за толкова кратко време.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Тая

преди 2 седмици

е грозна и луда.

2

Анонимен

преди 2 седмици

Много се е поправил, а тя е същата дама!

1

пенсионер-ветеран

преди 2 седмици

тоя Джоли е Отврат - погледнете й ръката само - бабата не беше толко съсухрена, дори и преди да почине! явно е прекалила с таблетките Оземпик като Наш Иво Мирчев - известен просто и като Оземпика!!

fallback