Снимка: Getty Images
fallback

Бракът е трудна работа, особено в Холивуд. И за тези звезди, въпреки много щастливи години заедно, в крайна сметка правилното решение е било раздялата.

От шокиращата новина, че Мерил Стрийп и съпругът ѝ Дон Гъмър живеят разделени в продължение на шест години, преди да обявят развода си след 45 години брак, до Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес и родителите на Бионсе – Тина и Матю Ноулс – това са двойките, които не устояха на трудностите и решиха да зачеркнат обещанието „И докато смъртта ни раздели“.

Вижте кои известни двойки решиха да се разделят след повече от 20 години заедно.

Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес

Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес бързо се влюбват, след като се срещат на снимачната площадка на австралийския сериал Corelli през 1995 година. Сватбата им се състои по-малко от година по-късно.

По време на 27-годишния им брак двойката посреща две деца – син Оксар Максимилиан и дъщеря Ава Елиът, които в момента са съответно на 23 и 18 години. Въпреки че наследниците им не се появяваха на червения килим, Джакман и Фърнес бяха сред честите гости на светски и холивудски събития.

Били Рей Сайръс и Тиш Сайръс

Родителите на Майли Сайръс – Били Рей и Тиш – бяха заедно 30 години, преди да се разделят окончателно след серия на висоти и падения в брака си. Кънтри музикантът беше инициаторът на развод през октомври 2010 година, но се отказа няколко месеца по-късно. През юни 2013 година Тиш опита своя късмет, но оттегли молбата си само 30 дни по-късно. Все пак, през април 2022 година, г-жа Сайръс реши, че е крайно време да сложи точка и подаде официална молба за развод.

„След 30 години, пет невероятни деца и цял живот, изпълнен със спомени, ние решихме да тръгнем по различни пътища – не с тъга, а с любов в сърцата. Израснахме заедно, създадохме семейство, с което можем да се гордеем, и сега е време да създадем собствена история“, гласи изявлението на двойката.

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Х#Я МИ

преди 3 седмици

Е С#С С#Р#НЕ

1

До 1

преди 3 седмици

Не може да мирише повече от на тази, дето е се е подписала под публикацията.

fallback