Снимка: БНТ
fallback

Един от любимите български актьори – Камен Воденичаров – е новият водещ на забавно-познавателното куиз шоу "Последният печели" по Българската национална телевизия, съобщиха от БНТ.

След лятната пауза предаването се завръща в ефира на БНТ 1 от 9 септември, като освен с нов водещ, ще има и нов регламент.

"Повече познание, повече позитивизъм и настроение – искам да запазим тази светла и усмихната страна на предаването", каза още Воденичаров, който освен актьор и телевизионен водещ, е певец, режисьор, сценарист и продуцент.

Той поема ролята на водещ на "Последният печели" от обичания певец Орлин Горанов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

Анонимен

преди 3 седмици

Така е. ЛГБТМ представителите трябва да се толерират и по често показват по медиите за да свиква целокупния *** народ беГЕЙски

39

нн

преди 3 седмици

Не Горанов има вина, предаването просто се е изчерпало, безинтересно, Горанов постоянно обявяваше, елате, запишете се, напоследък го повтаряше редовно в края. Воденичаров ли ще го съживи, не може, ще покрета още малко и ще го махнат от ефир. Предаването няма рейтинг и това го знаят всички в телевизията, Камен ще изгърми защото е посредствен и като артист и като водещ.

38

Участник

преди 3 седмици

Най-сетне. Орлин Горанов се държи изключително арогантно и неуважително с всички участници, радвам се че вече няма да е в национален ефир всеки ден.

fallback